Németh Károly 

 Üzenet küldése
Németh Károly

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Németh Károly vagyok, 25 éves programozó/cukrász és már 2 éve tanítok a Skype Sulin. Főként angol nyelvet tanítok . A Skype Sulit eredetileg mellékesként kezdtem és nagyon bevált! Már egy tucat sikeres diákom volt (~40!!, 2018.dec) és ez nagyon nagy boldogsággal tölt el. Mióta ezt csinálom nagyon nőt az önbecsülésem és a hozzáállásom az élethez. Jó érzéssel tölt el ahogy a diákok egyre-jobbak és jobbak lesznek, s az amikor utolsó órákon vissza emlékszem hogyan kezdte a tanonc, és milyen messzire jutott el. Csodálatos. Most már csak a tanítással foglalkozom. Az órák mindig hangulatosak és viccesek. Barátságos ember vagyok és nem harapok :D! Angol nyelv tekintettében, főként kezdő - és középfokot oktatok. (alapoktól-haladóig) Akár a Nulla nyelvtudástól is vállalok oktatást. Alapok, mondattan, igeidők, etz. Többségében használt könyvek: Headway, New English File, PDF formában. Az oktatás általában 3-6 hónapig szokott zajlani (heti 4 óra), annál a pontnál már vagy folyékonyan beszélnek a diákok, vagy van egy olyan alapjuk amire építeni tudnak. Voltam Angliában is ha az ottani munkavállalás és beszéd a cél, de az ottani nyelvjárás sokban különbözik az univerzális angoltól. A gyakorlás rendkívül fontos minden esetben, de főként az állandó társalgás hogy önbizalom és folyamatosság alakuljon ki a nyelv iránt. Az óra témáját a diák választja - társalgás, nyelvtanozás, felkészülés, könyv, angol nyelv építés. Egy óra 60 percből áll és órák között kérésre általában egy 15-20 perces szünet van pihenésre, illetve 2x60 percenként én is tartok egy 15-30 perc szünetet. 2 óra/hét a minimum amit vállalok. Minden jelentkezőt boldogan várok.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 1000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás 0


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu