Konkoly Katalin 

 Üzenet küldése
Konkoly Katalin

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Egyetemi diplomával rendelkezem német, francia és orosz nyelvből. Több mint húsz éve tanítok középiskolában, számtalan tanítványomat készítettem fel sikeresen érettségire és nyelvvizsgára. Német és francia nyelvből kezdő vagy újrakezdő (A1-A2) szinttől a középfokú (B2) és felsőfokú nyelvvizsgáig (C1), illetve közép- (B1) és emelt szintű (B2) érettségire vállalok felkészítést . Orosz nyelvből kezdőket vállalok. Mit kínálok az óráimon? - első lépésként a meglévő tudásod pontos felmérését, a céljaid tisztázását - ennek fényében kialakított, személyre szabott haladást, az igényeidnek és képességeidnek megfelelő ütemben - élő, friss tudást, híreket, kulturális ismereteket az adott nyelven - óhatatlanul kapni fogsz némi tanulás-módszertani segítséget is - persze csak ha igényled :) Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségemmel, széles körű nyelvoktatási tapasztalataimmal, határozott, de barátságos stílusommal várlak az online óráimra. További információkat a honlapomon találsz: http://www.francianemetoktatas.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv
Francia nyelv
Orosz nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu