Konkoly Katalin 

 Üzenet küldése
Konkoly Katalin

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél bátran, szabadon beszélni németül vagy franciául? Érdekes dolgokról olvasni, hallani és beszélni, írni ezeken a nyelveken? Érettségizni vagy nyelvvizsgázni szeretnél? Állásinterjúra készülsz? Rendbe kéne tenni a gubancos nyelvtani ismereteidet? Szívesen használnád az internetet a nyelvtudásod fejlesztésére, de nem tudod, hogyan? Mindezekben tudok segíteni neked. A szakmai tapasztalataimról: - egyetemi diplomával rendelkezem német és francia nyelvből - németországi egyetemen is folytattam tanulmányokat - tanítottam közoktatásban, nyelviskolákban, magántanárként - vizsgáztattam érettségin, nyelvvizsgán - nagy multinacionális cégeknél is dolgoztam (nem nyelvtanárként), így első kézből van tapasztalatom arról, milyen egy idegen nyelvű állásinterjú, és milyen szintű nyelvtudást várnak el a munka során. Mit kínálok az óráimon? - első lépésként a meglévő tudásod pontos felmérését, a céljaid tisztázását - ennek fényében kialakított, személyre szabott haladást, az igényeidnek és képességeidnek megfelelő ütemben - élő, friss tudást, híreket, kulturális ismereteket az adott nyelven - óhatatlanul kapni fogsz némi tanulásmódszertani segítséget is - persze csak ha igényled :) Nyugodt, kiegyensúlyozott személyiségemmel, széles körű nyelvoktatási tapasztalataimmal, határozott, de barátságos stílusommal várlak az online óráimra. Jelentkezz még ma! Részletesebb információt a honlapomon találsz: http://francianemetoktatas.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra
Francia nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Gazdasági német

Állásinterjú felkészítés tantárgy

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Angol, német, francia nyelvű önéletrajz készítése


Vállal újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu