Kosch Verocska 

 Üzenet küldése
Kosch Verocska

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Keresd Verocskát, ha... Szeretnél németül tanulni, de nincs időd vagy kedved tanfolyamokra járni... Már tanultál németül, de szeretnéd felfrissíteni a tudásod... Èrettségire, vagy nyelvvizsgára készülsz... Német nyelvterületen élsz, dolgozol, speciális szaknyelvre van szükséged (vendéglátás, egészségügy, informatika, logisztika stb.) és maximálisan Rád szabott oktatást szeretnél... Gyerekeid Németországban, Svájcban, Ausztriában élnek, gyakran jársz látogatóba, de nem tudsz egyedül elmenni a boltba, vagy elvinni az unokád az oviba, mert félsz megszólalni... Válassz engem, mert... Németországban éltem több mint 18 évet. Rengeteg pozitív és negatív tapasztalatot szereztem, többek között hivatalos ügyek intézése, munkavállalás, hétköznapi életvitel valamint az oktatás területén. Megtanultam beilleszkedni, illetve önállóvá válni, mely módszereket Neked is szívesen átadnék, hogy könnyebb és élvezhetőbb legyen az életed. Német tanítói diplomám van, amit a Tanítóképző Főiskolán szereztem, de jártam a Kölni Egyetemre is germainisztika, kulturális antropológia, müvészettörténet, afrikanisztika szakra. Kreatív és kitartó vagyok, új utakon járok és úgy foglak motiválni, hogy élvezni fogod a nyelvtanulást. Csoportos oktatást is vállalok, min. 2 fővel, kedvezményes áron. Az első óra ingyenes, hiszen csak akkor tudunk együtt tanulni, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak. Rugalmas időbeosztással, könnyen alkalmazkodom a Te idődhöz. Ha engem választottál, vegyél fel skype-on, vagy írj e-mailt és a részleteket megbeszéljük! skype: koschyart email: verkosch@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv
Magyar nyelv

Egyéb nyelv:  Ügyintézés (telefon, email) német és magyar nyelven

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Facebook oldal menedzsment


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu