Telebond partnermegállapodás

Lancendorfer Ákos 

Telebond Telebond ülés
Lancendorfer Ákos

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


7 éve dolgozom német nyelvtanárként, emellett skype-os nyelvtanítással hatodik éve foglalkozom. Minden szintű német nyelvvizsgára való felkészítést nagy gyakorlattal vállalok: Goethe, Telc, Euro/EuroPro, Origo, BME, TársalKODÓ, Pannon. Nyelvtudásának felfrissítésében, szintentartásában is segítek, vagy német társalgást is gyakorolhatunk. Külföldi munkavállalásra készülők beszédcentrikus felkészítését vállalom, bármilyen szakterületen. Segíthetek különböző dialektusok megértésében (pl. osztrák tartományok), mivel 5 évig bécsi egyetemen tanultam, kollégiumban laktam, így különböző nyelvjárások és a hétköznapi nyelv ismeretével is rendelkezem. Csoportos nyelvoktatást is vállalok 4 főig, ha hasonló nyelvtudással rendelkeznek.. Óradíjam: 1500.-Ft/45 perc vagy 2000.-Ft / 60 perc.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Német irodalom és nyelvtan tantárgy


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu