Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Laskay Tóth Melinda 

 Üzenet küldése
Laskay Tóth Melinda

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ausztriában élő több éves tanári tapasztalattal rendelkezem. Angol és német nyelvet oktatok kezdőktől egészen haladó szintig. A tanuláshoz szükséges tananyagom kidolgozott témákon és javasolt könyveken alapszik. A tanórákhoz szükséges segédleteket elektronikus formában a tanulóimnak elküldöm. Az óráim során fontos a barátságos légkör kialakítása. Elsősorban beszéd központúak az óráim, szókincsfejlesztő feladatokkal. Külföldi munkavégzésre, általános és szakmai nyelvvizsgákra egyaránt készítek fel. Barátoddal szeretnél tanulni?! Nem probléma, megoldjuk. Édesanyaként szívesen foglalkozom gyerekekkel is, nagy türelemmel segítem őket a fejlődésben. Minden tanulni vágyó érdeklődését sok szeretettel várom.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra
Német nyelv : 2500 Ft / óra
Magyar nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu