Tőzsér Anikó 

 Üzenet küldése
Tőzsér Anikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Tőzsér Anikó vagyok, mesterképzésben első éves pszichológia szakos hallgató. Ha a mindennapi életben is használható tudásra vágysz, jó helyen jársz. :) 1. Angol Angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem 4 éve, és 2 éve kezdtem tanítani is. Úgy gondolom, a nyelvtudás az egyik legfontosabb készség, aminek mindenhol hasznát vesszük. Keress bátran, ha szeretnél nyelvvizsgára felkészülni (felsőfokig), érettségizni, esetleg csak az órai anyagot kiegészíteni, vagy a munkád során kamatoztatni. Eddig minden tanítványommal elértük a kitűzött célt. :) 45 perces és csoportos órák kedvezményesen elérhetők. Az első óra ingyenes. 2. Pszichológia Pszichológiából BA-s diplomával rendelkezem, jelenleg mesterképzésben folytatom a tanulmányaimat. Szívből ajánlom mindenkinek, nem csak azoknak, akik terapeuták szeretnének lenni, hiszen ez a tudás az élet minden területén hasznos. Ha szeretnél felkészülni a pszichológia érettségire, ha az egyetemi tanulmányaidhoz jönne jól a segítség, vagy ha csak érdekel a pszichológia, írj bátran. :) 45 perces és csoportos órák kedvezményesen elérhetők. Az első óra ingyenes.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2800 Ft / óra

Pszichológia tantárgy : 3200 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu