Lakatos Linda 

 Üzenet küldése
Lakatos Linda

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


JANUÁRTÓL SZABADULNAK FEL IDŐPONTJAIM! RÉSZLETEKÉRT VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT! Szia! Hi there! Hola! Angolul és/vagy spanyolul szeretnél tanulni? Jó helyen jársz! Válassz engem ha: - élő nyelvet szeretnél tanulni - kommunikáció központúan szeretnél tanulni - tapasztalt nyelvtanárra van szükséged - bármilyen Cambridge illetve magyarországi nyelvvizsgát szeretnél sikeresen letenni - érettségire/egyetemi felvételire készülsz A spanyolországi San Sebastianban tanítok angolt az International House nyelviskola lánchoz tartozó IH- Lacunza nyelviskolában, már több mint négy éve. Ez alatt az idő alatt több száz diákot készítettem fel különböző Cambridge nyelvvizsgákra (KET, PET, FCE, CAE). Az International House híres a kommunikáció központú módszertanáról, így én is nagy gyakorlatot szereztem ebben. Angol-magyar szakos diplomával rendelkezek, valamint CELTA-val és spanyol nyelvből DELE C1 nyelvvizsgával. Angol és magyar nyelvből vállalok diákokat teljesen kezdőtől felsőfokú szintig, spanyolból kezdőtől középfokú nyelvvizsga szintig. Küldj e-mailt!

Nyelvek és Tantárgyak

Magyar, mint idegen nyelv nyelv
Angol nyelv
Spanyol nyelv

Egyéb nyelv:  Üzleti angol/ Cambridge FCE, CAE, IELTS, DELE A1, A2, B1 felkészítés

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Angol nyelvű önéletrajz írás/ Felkészítés angol nyelvű állásinterjúra/ Diplomamunkák angol nyelvű bevezetőjének megírása


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu