Tóth Emese 

 Üzenet küldése
Tóth Emese

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyók! Fiatal, dinamikus, beszédközpontú nyelvórákat vállalok angol és német nyelvből gyermekeknek és felnőtteknek, kezdő szinttől felsőfokig, de legyen szó akár állásinterjúról vagy külföldi munkavállalásról szívesen állok rendelkezésedre. Nyelvtudásomat 5-6 éves külföldi szakmai tapasztalattal és tanulmányokkal erősítettem meg és tanítok nyelveket már több mint 10 éve. Rugalmas időbeosztással, könnyen alkalmazkodom a Te idődhöz. Ár: 3000 Ft/45 perc. Lemondásra előző nap este 18h-ig van lehetőség, különben a teljes óra felszámításra kerül. Amennyiben szívesen tanulnál velem, kérlek keress bátran! Elérhetőségeim: skypon: mesikedublin felhasználó név alatt, e-mail: emesebodototh@gmail.com vagy a következő telefonszámon: 30-433-1843.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv
Angol nyelv

Egyéb nyelv:  Angol önéletrajz készítés


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu