Mogyorósi József 

 Üzenet küldése
Mogyorósi József

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


42 év tanítás után év elején nyugdíjas lettem. Keresem azokat a tevékenységi köröket, amelyek segítségével átadhatom hatalmas összegyűjtött tudásomat. Jó kommunikációs készséggel rendelkezem, amelyet pedagógiai munkám és mentálhigiénés tréner munkám során sajátítottam el. Tanítottam általános iskolában, gimnáziumban, a Pécsi Janus Pannonius Egyetemen. Több, mint 20 éves felnőttképzési gyakorlattal rendelkezem. Személyiség- és memóriafejlesztő csoportokat vezettem gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Gyerekek tanulási képesség-fejlesztésével is foglalkoztam. ÁLTALÁNOS és KÖZÉPISKOLÁSOK - valamint FELNŐTTEK tanítását, INFORMATIKA ÉRETTSÉGI - ECDL - OKJ-s vizsgafelkészítést vállalom. ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK magyar nyelv és irodalom, történelem oktatását. +36-70/417-9587 Tisztelettel: Mogyorósi József Nyelvek és Tantárgyak Magyar nyelv és irodalom : 2500 Ft / óra Történelem : 2500 Ft / óra Informatika : 3000 Ft / óra Egyéb tantárgy: MICROSOFT OFFICE IRODAI csomag bármely alkalmazása. OKTATÁSI CSOMAGOK - 20% kedvezmény SZEPTEMBER HÓNAPBAN - két óra ingyenes! Szövegszerkesztés – 10 óra – 24.000.-Ft Táblázatkezelés – 10 óra – 24.000.-Ft Prezentáció – 10 óra – 24.000.-Ft

Nyelvek és Tantárgyak

Történelem tantárgy : 2500 Ft / óra
Magyar Irodalom tantárgy : 2500 Ft / óra
ECDL tantárgy : 3000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás MICROSOFT OFFICE IRODAI csomag bármely alkalmazása.


Vállal általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu