Tanka Szilvia 

 Üzenet küldése
Tanka Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Több éve oktatok angol nyelvet nyelvtanárként, és munkámra minden helyről csak pozitív visszajelzést kaptam. Célom a személyreszabott óratervezés, az eredményorintáltság, és a segítségnyújtás a tanulás minden terén. Sikeresen készítettem már fel tanulókat általános, gazdasági és egyéb szaknyelvi vizsgákra is. Vállalatoknál, nyelviskolában és általános iskolában is tanítottam, így többféle korosztállyal és többféle szakmai területen is oktattam már az angol nyelvet. Mivel én is tanulok nyelveket (olasz, német, kínai), és láttam, hogy anyanyelvi, valamint nem anyanyelvi oktatók hogyan tanítanak, tudom, hogy nehéz megtalálni a megfelelő szakembert. Ugye egyetértünk abban, hogy a beszéd és hallás utáni értés gyakorlása az a terület, amihez a legnagyobb szükség van egy tanárra? A beszéd folyamatos gyakorlása nélkül nehezen fogsz egy idegen nyelv magabiztos használójává és folyékony beszélőjévé válni. A nyelvtanuláshoz kitartás, motiváció és szorgalom szükséges. A tanulás során azt kell érezned, hogy a megfelelő tanárral tanulsz, és folyamatosan haladsz a célod felé. Óradíjaim: Általános angol 45 perc 3000 Ft Szaknyelvi angol 45 perc 4000 Ft

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu