Nagy Szilvia 

 Üzenet küldése
Nagy Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


ERRE VAN SZÜKSÉGED: - általános és/vagy munkahelyi nyelvtudásod fejlesztenéd (kezdőtől a haladó szintig) - irodai németet (telefon, levelezés, meetingek, stb.) tanulnál - német nyelvű állásinterjúra készülsz - külföldi munkavállalást tervezel - külföldiként németül tanulnál vagy külföldi ismerősödnek keresel német tanárt (közvetítő nyelveim: angol, spanyol vagy magyar) - szókincsedet fejlesztenéd, teljeskörű készségfejlesztést szeretnél (beszéd, értés, írás, olvasás) - egyedi igényeid vannak (pl. német nyelvterületen élsz és hivatalos ügyet kell intézned, ehhez pedig szükséged van valakire, aki 1-2 alkalommal segít eligazodni a hivatali nyelvezetben) RÓLAM: - Nagy Szilvia vagyok, német nyelvoktató, fordító és coach - 18 éve foglalkozom egyéni és kicsoportos nyelvoktatással - 4 éve tartok skype órákat - több éves vállalati nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem - éltem Németországban, illetve Spanyolországban és Angliában is szereztem nyelvoktatási tapasztalatot AZ ÓRÁK - személyre szabottak - igazodnak a célodhoz, tempódhoz, személyiségedhez - változatosak, motiválóak MIRE LESZ SZÜKSÉGED? Mindössze egy webkamerára és jó internetre, a többi megy magától és már az első órán megtapasztalod, hogy egy skype óra képernyőn keresztül is telhet oldott hangulatban, profi keretek közt. AZ ELSŐ ÓRA Az első alkalmat díjmentesen veheted igénybe. Ezen az órán felmérjük a szintedet, alaposan átbeszéljük a célodat, igényeidet, megbeszéljük a kereteket, megnézzük, hogy szeretnénk-e, tudunk-e egymással dolgozni. Végül kapsz egy írásbeli szintfelmérőt is, így pontosan meghatározzuk, honnan indulunk. MÉG IDEGENKEDSZ A SKYPE ÓRÁKTÓL? Saját ismereteim fejlesztéséhez magam is évek óta veszek online órákat (coaching, angol, jóga, stb.), rengeteg időt megtakarítva ezzel. Német skype óráim alatt azt tapasztalatom, hogy még az is könnyedén feloldódik már az első alkalommal, aki korábban még sosem tanult online tanárral és bár jó lehetőségnek tartja, vonakodik tőle. Ha pedig abban a helyzetben vagy, hogy skype interjú előtt állsz, az online nyelvtanulással nemcsak a tudásod fejleszted, de a helyzetet egyből be is tudod gyakorolni, oldódik benned a feszengés. Ráadásul semmihez sem fogható az érzés, amikor az óra végeztével rájössz, hogy nem kell autóba ülnöd vagy metróra szállnod, hiszen már otthon is vagy, egy csomó időt megspóroltál. Ha külföldön élsz, a skype tanulás lehetőségeit még inkább neked találták ki. Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, írj az alábbi e-mail címre és megbeszéljük a részleteket: oktatas.szilvianagy@gmail.com Várlak szeretettel! Szilvi

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu