Szabó Nikolett 

 Üzenet küldése
Szabó Nikolett

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődők! Szabó Nikolett vagyok, több mint 2 éve foglalkozom a német nyelv oktatásával. Tudásomat iskolai tanulmányaim során szereztem, vizsgákat tettem, később külföldi tapasztalattal gazdagítottam. Egyeztetés szerint vállalok órákat hétfőtől péntekig reggel 8 és délután 18:00 óra közt. Az órák időtartama 50 perc, ára 3000 Ft. Szeretettel várok minden tanulni vágyót teljesen kezdő szinttől, tankönyvet kezdő, középhaladó és haladó szinteken pdf formátumban biztosítok. Eddigi munkám során legfőképpen külföldi munkavállalókkal foglalkoztam és foglalkozom jelenleg is. Írj és vegyél részt egy ingyenes próbaórán :)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu