Van Capelle -Balla Erzsebet - 1wayonlinelanguageschool.com 

 Üzenet küldése
Van Capelle -Balla Erzsebet - 1wayonlinelanguageschool.com

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Diplomas nyelvtanarno vagyok, Hollandiaban elek. Holland es nemet anyanyelvu ferjemmel sikeresen vezetjuk online nyelviskolankat, 1wayonlinelanguageschool.com a neve. ill mas online nyelviskolakban is tanitok. Erettsegire, nyelvvizsgara, potvizsgara, allasinterjura, vagy akar kulfoldi telefonos allasinterjura is sikeresen felkeszitem. Egyeni igenyeknek megfeleloen alakitom az orakat. Az oraim vidamak, a tanuloim felszabadultak, ami elosegiti a gyors ismeretszerzest. Szamlakepes vagyok. ( A Skypesulirol erkezo tanitvanyokra a Skypesulin megadott ar az ervenyes.) Email cimem: 1wayonlinelanguageschool@gmail.com Nagyon szep napot kivanok! Udvozlettel: Erzsebet

Nyelvek és Tantárgyak

Holland/flamand nyelv : 3000 Ft / óra
Orosz nyelv : 3000 Ft / óra
Német nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Magyar, mint idegennyelv, Hungarian as foreign language,


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu