Wohlfahrt-Süle Boglárka 

 Üzenet küldése
Wohlfahrt-Süle Boglárka

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves leendö diákok! Mindenkit üdvözlök a ritkán napfényes Kölnböl és várok ugyanide szeretettel a virtuális tantermembe!:) 2006 óta élek és dolgozom Németországban, gyermekem születése után nekiálltam egy régi álmom megvalósításának és beiratkoztam germanisztika és fennisztika szakokra az egyetemre. Férjem észak-német, így rögtön két nagy német tájegységgel kerültem közelebbi kapcsolatba. Nyelvekkel foglalkozni nem csak a feladatom, hanem a hivatásom és hobbim is. Nem csak a tudást, hanem a tanulás szeretetét és a jó tanulás hatékonyságát is szeretném átadni. Teljesen kezdöktöl egyetemi szintig mindenkit sok szeretettel várok, fonetikával, mondattannal, hétköznapi sajtóval, sok élö beszéddel , kérésre egyetemi anyaggal is. Az alapokon kívül az irányt hagyom megszabni, nyelvvizsga, felvételi, társalgás, nyelvészet, fordítás, szabjon a képzeletetek határt :)) Nyelvvizsgáim: Magyarország: felsöfokú jeles érettségi (Teleki Blanka Gimnázium, Székesfehérvár) B2 középfokú nyelvvizsga (Goethe) Németország: B2 középfokú nyelvvizsga, Volkshochschule Köln (az otthoni középfokú az itteni alapfoknak felel meg) DHS-2 (egyetemi tanulmányokra feljogosító nyelvvizsga, a legmagasabb szintü nyelvvizsga német nyelvböl) Igaz nem nyelvvizsga, de letettem az un.Einbürgerungstest-et is (követelmény a német állampolgárság felvételéhez) A vizsgákon és az egyetemi vizsgákon kívül: 11 év munkaviszony és egy német férj :)) Elérhetöségeim: skype: onkelknarf whatsapp/sms 004915146111186 E-Mail: hajnalfakad@gmail.com facebook: Boglárka Wohlfahrt-Süle

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu