Durucz Nikoletta 

 Üzenet küldése
Durucz Nikoletta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves nyelvtanuló! 16 éves tanítási tapasztalattal kifejezetten beszédközpontú angol és olasz nyelvoktatást, szintentartást és nyelvvizsgára felkészítést vállalok skype-on. Több, mint 6 éve oktatok interneten is azok számára, akik otthonról szeretnének tanulni. Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Több éves gimnáziumi és vizsgáztatói tapasztalatom van valamint hosszú időt töltöttem Angliában és Olaszországban ösztöndíj és munka keretében. Rugalmas időbeosztással tartom óráimat hétköznap. Tudok fix időpontot adni vagy óra végén egyeztetünk, a tanítványra bízom, hogy szeretne tanulni, ahogy ideje engedi. Óráimon sokat beszélgetünk, hanganyagokat hallgatunk, szókincset fejlesztünk és szívesen elmagyarázok bármilyen nyelvtani szabályt. A tanítvány igényei szerint állítom össze a feladatokat, személyre szabottan és az oktatási anyagokat ingyen biztosítom. Minden óra előtt e-mailben küldöm el a hanganyagot a hozzá kapcsolódó feladattal. Az évek során sok-sok tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát alapfoktól felsőfokig (ECL, TELC, Origo, CILS, DEXAM). Tartok ingyenes próbaórát (15 perc). Fordulj hozzám bátran! Szívesen válaszolok bármilyen további kérdésre e-mailben (óra alatt nem tudom felvenni a telefont). Több információ is megtalálható rólam: olasztanar.mlap.hu onlineangoltanar.mlap.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv
Olasz nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu