M. Durucz Nikoletta 


M. Durucz Nikoletta

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves nyelvtanuló! Beszédközpontú angol és olasz nyelvoktatást, szintentartást és nyelvvizsgára felkészítést vállalok kezdő szinttől felsőfokig. 17 éve tanítok nyelveket és 6 éve oktatok interneten is azok számára, akik otthonról szeretnének tanulni. A Pécsi Tudományegyetemen végeztem és sok éves gimnáziumi illetve vizsgáztatói tapasztalatom van. Hosszú időt töltöttem Angliában és Olaszországban ösztöndíj és munka keretében. Rugalmas időbeosztással tartom óráimat hétköznap. Óráim jó hangulatban telnek, rengeteget beszélgetünk, hanganyagokat hallgatunk, szókincset fejlesztünk és szívesen elmagyarázok bármilyen nyelvtani szabályt. Személyre szabott feladatokat adok és az oktatási anyagokat ingyen biztosítom. Az évek során sok-sok tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát alapfoktól felsőfokig (ECL, TELC, Origo, CILS, DEXAM), érettségizett közép és emelt szinten illetve vállalt külföldön munkát. Tartok ingyenes próbaórát (15-20 perc). Szívesen válaszolok bármilyen további kérdésre itt, e-mailben, skype-on vagy telefonon! skype: online.english9 vagy olasztanar telefon: 30/2882348 Több információ is megtalálható rólam: olasztanar.mlap.hu onlineangoltanar.mlap.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv
Olasz nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu