Ávár Alíz 

 Üzenet küldése
Ávár Alíz

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


25 / 50 / 75 ÓRÁS KISCSOPORTOS OKTATÁS, MINDEN SZINTEN, ÖSD ÉS GOETHE NYELVVIZSGÁKRA VALÓ FELKÉSZÍTÉS! Német szakos bölcsész és tanárként végeztem az ELTE-n 2007-ben. Jelenleg Ausztriában, Oberwartban, a Cheese Nyelviskolában dolgozom. Számomra az a legfontosabb, hogy a tanuláshoz szükséges feltételek folyamatosan biztosítva legyenek és a tanulók minden, a tanfolyam során felmerült kérdésükre választ kapjanak. Minden tudásommal arra törekszem, hogy minden egyes tanulónk elérje a nyelvtanulással kapcsolatos célját! Nyelvtan, szókincs, írás, beszéd - velünk sikerülni fog! További információért kérlek keresd fel az alábbi honlapot: onlinenemetskype.hu Köszönöm a bizalmat!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 1500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu