Tóth Kristóf 

 Üzenet küldése
Tóth Kristóf

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Kíváncsi vagy, kit rejt a maszk? :-) Tóth Kristóf vagyok és 2011 óta foglalkozom online német nyelvoktatással. Ezalatt az idő alatt sok különböző szintű és hátterű embert megismerhettem. Dolgoztam angol, török, ukrán és kínai anyanyelvűekkel is. A motiváció fontos szerepet játszik a nyelvtanulásban, ezért mindig konkrét célokat határozunk meg, melyek segítenek abban, hogy az órák átláthatóak legyenek és mindig tudjuk hová tartunk. Így mindig elégedettek lehetünk a munkánkal és hogy lépésről lépésre közelebb kerülünk a célunkhoz! A kommunikáció, a nyelv tényleges alkalmazása szintén fontos szerepet játszik. Minden, amit az órákon megtanulunk, megjelenik a mondatalkotási, a fordítás gyakorlatokban, majd a szabad, kötötetlen beszélgetések során. Így a szavak, frázisok, éppúgy mint a nyelvtan életszerűen, könnyedén elsajátíthatók. Sok időt töltök egyedi metódusok fejlesztésével, amik nagyságrendekkel növelhetik a hatékonyságunkat. Folyamatosan bővítem a quizlet-profilomat (https://quizlet.com/fragkristof), ahol több mint 10 000 szó vár arra, hogy könnyed, játékos módon elsajátítsd. 2018-ban elindítottam a facebook oldalamat is (www.facebook.com/fragkristof/), ahol hanganyagokat, érdekes cikkeket, illetve nyelvtani érdekességeket osztok meg. Mindemellett azt is fontosnak tartom, hogy az órák jó hangulatban teljenek. Ismerjük meg egymást! Legyünk tanulóbarátok! Az első óra ingyenes. Ezen "találkozás" alkalmával megbeszéljük, hogy milyen módon tanulhatnánk tovább a legeredményesebben (heti óraszám, tananyag, tanmenet). A továbbiakban egy óra 2500 Ft/ 45 perc, 3000 Ft/ 60 perc illetve 4500 Ft/ 90 perc. Egyéni és csoportos órákat is tartok. ÖSD, Goethe, illetve Telc vizsgákra való felkészítés vállalok felsőfokig. Keress bátran! Kristóf Skype: onlinenemetsopron (ha itt nem tudsz írni keress skype-on, ott gyorsabb a válasz is!) Sajnos most nem tudok több új emberrel tanulni, mert nincs több helyem, de ha üresedés van frissítek! Ha bármiben segíthetek keress bátran!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra

Meditáció tantárgy : 1000 Ft / óra
Német irodalom és nyelvtan tantárgy : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu