Telebond partnermegállapodás

Tóth Kristóf 


Tóth Kristóf

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szia! Kíváncsi vagy, kit rejt a maszk? :-) Tóth Kristóf vagyok és 2011 óta foglalkozom online német oktatással. Elsősorban kezdőket és haladókat tanítok, de a hátunk mögött van számtalan C1-es nyelvvizsga is. Sok időt töltök egyedi metódusok fejlesztésével, amik nagyságrendekkel növelhetik a hatékonyságunkat. Mindemellett azt is fontosnak tartom, hogy az órák jó hangulatban teljenek, ismerjük meg egymást. Legyünk tanulóbarátok! Az első óra ingyenes. Ezen "találkozás" alkalmával megbeszéljük, hogy milyen módon tanulhatnánk tovább a legeredményesebben (heti óraszám, tananyag, tanmenet). A továbbiakban egy óra 3000 Ft/ 60 perc. Egyéni és csoportos órákat is tartok. ÖSD, Goethe, illetve Telc vizsgákra való felkészítés vállalok. Keress bátran! Kristóf Skype: onlinenemetsopron (ha itt nem tudsz írni keress skypeon, ott gyorsabb a válasz is!)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra

Meditáció tantárgy : 1000 Ft / óra
Német irodalom és nyelvtan tantárgy : 4000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu