Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Orlik Ilona 

 Üzenet küldése
Orlik Ilona

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Biologika - Új Medicina alapszintű oktatásával foglalkozom. MI AZ A BIOLOGIKA? Egy olyan összefüggéseket feltáró ismeret, amely rámutat betegségeink és érzelmi kilengéseink kapcsolatára. A rendszert Dr. Ryke Geerd Hamer német orvosnak köszönhetjük. Magyarországon legintenzívebben Barnai Roberto: Biologika - Szerv Atlasza népszerűsíti. biologika.hu A Biologika arra jó, hogy az elsajátított ismeret által bárki eldönthesse: - a fizikai tünetek mértékét kíméletes, (lehetőség szerint kemikáliamentes) megoldásokkal enyhíti-e, és hagyja a szervezete öngyógyító folyamatait hatni, - avagy azt választja, hogy szakorvosra bízza magát. A lényeg: a félelemmentes tudatos döntés. A Biologika egészséges emberek számára kíván információt nyújtani, hiszen a tünetek megjelenésekor beszűkül a tudatosságunk. Csak akkor hozunk megfelelő döntéseket a gyógyulásunkról, ha kellő felkészültséggel bírunk. Hasonlóképpen ahhoz, ahogy úszó leckéket sem fuldokláskor szokás venni. Ha valaki mégis a diagnózisa ismeretében, az elváltozásai jelentkezésekor kíván információhoz jutni, akkor azt BIOLOGIKA KONZULTÁCIÓ keretében tudjuk megtenni, melynek 5000 Ft/óra a díja. 4 napos tanfolyamokon oktattam eddig a Biologikát, ami közel 40 órás tananyag.. A skype-on keresztül azonban lehetőség van 2 órás (=90 perces) bontásban megismerkedni ezzel az - egészség megtartása szempontjából - nélkülözhetetlen tudással. Ajánlom szeretettel az alábbi bemelegítő videóm: https://www.youtube.com/watch?v=mtDpQzH01cM Honlapom címe: https://orlikilona.hu/

Nyelvek és Tantárgyak

Biologika tantárgy : 2000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Biologika konzultáció


Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu