Online Teacher 

 Üzenet küldése
Online Teacher

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Aktuális ajánlat: Október, novemberi pótvizsgákhoz, pótérettségikhez augusztus 15-ig lehet jelentkezni 2000 Ft/ h kedvezményes áron, minimum 20 óra befizetéssel. Informatika, matematika középszintre vonatkozik az ajánlat. 1 óra 55 percet jelent. 15 éves oktatási tapasztalattal vállalok magántanítványokat matematika, általános és középiskolai anyagból, érettségire felkészítést felnőtteknek is. Főbb anyagrészek: alapműveletek, törtek, tizedestörtek, egyenletek, %-számítás, geometria, kombinatorika, függvények, trigonometria, stb. Vállalok még alapfokú számítástechnikai ismeretek tanítását: Word, PowerPoint, Excel, Access, alapfokú weblapszerkesztés, középfokú WordPress alapú sablonszerkesztés, mobilbarát, responsive weblap, keresőoptimalizálás. Képszerkesztők (Gimp, IrfanView), ECDL vizsga felkészítést minden modulból Budapesten személyesen is akár csoportoknak felszerelt, bérelt oktatóteremben. Fő profilom az online oktatás mindkét tantárgyból, matematika és informatika témában. Internetes oktatás lehetséges skype, whatsapp, viber, Facebook, stb. alkalmazásokkal. Oktató videók is rendelhetők bármilyen, az előbb felsorolt témák közül. Végzettségem: Matematika szakos tanár valamint felsőfokú OKJ oktatásinformatikus. Kedvenc időtöltésem: Weblapszerkesztés Weblap: https://onlineoktat.hu Facebook: https://facebook.com/onlineoktat.hu

Nyelvek és Tantárgyak

Weblap készítés tantárgy : 2500 Ft / óra
Matematika tantárgy : 2500 Ft / óra
ECDL tantárgy : 2500 Ft / óra
Számítástechnika tantárgy : 2500 Ft / óra
Internet használat tantárgy : 2500 Ft / óra
Informatika tantárgy : 2500 Ft / óra
Irodai alkalmazások (Office) tantárgy : 2500 Ft / óra
HTML-CSS tantárgy : 2500 Ft / óra
Adatbázis kezelés tantárgy : 2500 Ft / óra
Valószínűségszámítás tantárgy : 2500 Ft / óra
Kombinatórika tantárgy : 2500 Ft / óra
Algebra tantárgy : 2500 Ft / óra
Gitár oktatás tantárgy : 2500 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Excel, Powerpoint, Word, Access


Vállal kezdő nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu