Ingrid Lundberg 

 Üzenet küldése
Ingrid Lundberg

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves tanulni vágyók! Svéd-magyar pár várja a svéd nyelvet tanulni szándékozók jelentkezését. Ingrid 33 éves, svéd anyanyelvű tanárként a tökéletes kiejtés, a valós életben használt kommunikáció és a nyelvtan mélyebb elsajátításában lesz segítségetekre. Egy évtizede óvodai és alsótagozati pedagógusként dolgozik Svédországban, emellett hosszú ideje tanít svéd és angol nyelvet kettőtől kilencvenhárom éves korig - sikerrel. Ferenc 36 éves, 8 éve él Svédországban és immáron ötödik éve tanít együtt a kedvesével. Magyar nyelv, kommunikáció, műszaki informatikai, valamint mérnöktanári képesítésekkel rendelkezik. A magyar mellett angol és német alapnyelvű svéd nyelvoktatást is vállalunk. Felszerelt hangstúdióval rendelkezünk, így egyedi, minőségi hanganyagot tudunk biztosítani a diákjaink számára. Ez, valamint az egyedi tanmenet a tapasztalataink szerint nagyban felgyorsítja a tanulás folyamatát. Az 50 perces tanórák ára magántanulók részére 4000 Ft / 120 Kr. Vállaljuk svéd nyelvű önéletrajz írását, fordítást, továbbá Svédországon belül céges, ingatlannal és egyéb ügyekkel kapcsolatos ügyintézési-, valamint svéd-magyar tolmácsolási feladatok ellátását is. Céges ügyfeleket is kiszolgálunk: igény esetén további tanárok, EU-adószám, F-skatt, RUT-avdrag (svéd személyi-, vagy adószám esetén) rendelkezésre áll. Amennyiben úgy érzed, szívesen tanulnál velünk, vagy bármi egyéb svédországi ügyben segítségedre lehetünk, keress minket bátran! Hej på Er, Jag ser fram emot Er anmälan. Vi kommer ha en rolig tid tillsammans med att lära oss det svenska språket! Är ni redo? Välkommen med din intresseanmälan! Med vänliga hälsningar, Ingrid

Nyelvek és Tantárgyak

Svéd nyelv : 4000 Ft / óra

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu