Kiemelt oktató

Gyöngyi Fazekas 

 Üzenet küldése
Gyöngyi Fazekas

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Cambridge-i CELTA pedagógia bizonyítvánnyal, illetve angol nyelv és pszichológia szakos diplomával várom felnőttek jelentkezését. Jelenleg már csak a délelőtti órákban tudok vállalni pár diákot, illetve januári kezdéssel tudok vállalni diákot esti időpontban. Középhaladó és haladó szinten álló felnőttek tudnak jelentkezni hozzám. Az órák legfőképp angol nyelven zajlanak és 45 percesek. -A téged érdeklő témákkal együtt nyelvtant, szókincsfejlesztést és kommunikációt veszünk át az órákon célirányosan. -Ami még fontos, hogy a nyelv tanulásával párhuzamosan memóriát fejlesztünk. -5 alkalmas intenzív, angol nyelvű állásinterjúra való felkészítést is vállalok a személyes tulajdonságok átnézésétől kezdve a fizetési igény egyeztetéséig. Ha megvan benned a tenni akarás és motivált vagy, várlak szeretettel az órámon. :) A Te sikered az én sikerem, szeretném látni ahogy eléred a célod. Gyakorolj és a többi jön magától! Practice and all is coming. Gyöngyi

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu