Gyöngyi Fazekas 

 Üzenet küldése
Gyöngyi Fazekas

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Jelentkező! Kezdőtől haladó szintig tartok órákat diákok és felnőttek számára. Külföldi magyarok oktatását és tanulók korrepetálását is vállalom. Állásinterjúra való felkészülésben, vizsgákkal kapcsolatos feladatokban is szívesen segítek. 2 diplomám van: egy angol nyelv és irodalom szakos mesterdiplomám és egy pszichológia alapdiplomám, ezen kívül CELTA bizonyítvánnyal is rendelkezek. Jelenleg olaszul és oroszul tanulok a tanítás mellett. Jelenleg 50 perces órákat ajánlok, minimum heti kétszeri alkalommal. Megbízható diákok jelentkezését várom, akik gyorsan szeretnének haladni.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu