Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Puliusz Vivien 


Sziasztok! 2012 óta tanítok németet, kezdő szinttől a középfokú nyelvvizsgáig. 1 évet tanítottam egy nyelviskolában magántanárként, ahol kiscsoportos órákat tartottam többnyire, míg magánúton általában egy tanulót tanítottam. Óráimat igyekszem mindig a tanuló szintjéhez igazítani, illetve minden kézségét fejleszteni, így óráim nemcsak a nyelvtani feladatok gyakorlásából, hanem hanganyag hallgatásából, szókincsfejlesztésből, és kommunikációs feladatokból állnak. Németből vállalok kezdőt, újrakezdőt, érettségizőt, középfokú nyelvvizsgázót, illetve bárkit, aki tanulni szeretne. Matematikából általános iskolást vállalok, míg magyar nyelvből általános és középiskolást is. Diplomámat szállodai management szakon szereztem Budapesten, ahol a képzést német nyelven végeztem. Német nyelvtudásomat Németországban egészítettem ki, ahol egy szállodában, és egy étteremben is dolgoztam. Jelenleg Írországban dolgozom egy szállodában, ahol sok német vendég megfordul, így a német nyelvet (is) napi szinten tudom használni. Az órák beosztása kettőnkön múlik, ezért nem csak hétköznap, hanem hétvégén is tudunk órát tartani, megbeszélés kérdése. Elérhetégeim: E-mail: pulivivi@gmail.com Skype: pulivivi Az első óra ingyenes próbaóra. :)

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Német fordítás, munkavállalói pályázati mappa fordítása

Magyar nyelvtan tantárgy : 2500 Ft / óra
Matematika tantárgy : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu