Albert Richard 

 Üzenet küldése
Albert Richard

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Angol oktatást vállalok teljesen kezdő szinttől a felsőfokú nyelvvizsgára vagy az angol nyelvű munkavállalásra készülők számára is. Több mint 8 évig éltem, dolgoztam és tanultam az Egyesült Királyságban. Az egyetemet szintén itt végeztem pszichológia szakon és 2010 óta rendelkezek angol-tanítási végzettséggel is. Offline tanítási tapasztalataim nagy részét önkéntes munkák során szereztem, ami alatt fiatalkorúakat és felnőtteket is tanítottam egyaránt különböző országokban. Online oktatással 4 éve foglalkozok teljes munkaidőben, jelenleg pedig Malájziában élek és tanítok angolt. Az óráim 45 (£8.5) vagy pedig 60 percesek (£10) és mindig a tanuló egyéni céljaihoz igazodnak. Ezenkívül nagyon jellegzetes britt akcentussal rendelkezem, szóval a velem töltött órák és párbeszédek teljesen a való élet benyomását fogják kelteni. Viszont ha szükséges, akkor magyarul is magyarázok és ezáltal az óráim még jobban fognak kondícionálni arra, hogy sikeresen és magabiztosan alkalmazd a nyelvet különböző körülmények között. Ha érdekel, akkor csatlakozz a Facebook oldalamhoz is, ahol gyakran osztok meg angol tanulási posztokat magyar magyarázattal és amit már több mint 1500 ember követ: https://www.facebook.com/angolmanko2016/ Köszönöm az érdeklōdést és remélem hamarosan találkozunk.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu