Rigó Alíz 

 Üzenet küldése
Rigó Alíz

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdv Mindenkinek! Rigó Alíznak hívnak,Egerben vagyok anglisztika szakos hallgató.Felkészítek alapfokú nyelvvizsgára,közép- és emelt szintű érettségire vagy középfokú nyelvvizsgára. Két éve félévet voltam kint Las Palmasban Erasmusszal,ahonnan szintén űztem a Skype-sulit és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről,Baritól kezdve Írországig. Mindkét nyelv: 60 perc:1200 ft 45 perc:900 ft A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi,evidens dolgokat írok le és ránézve sértő,én kérek előre is elnézést!Viszont vannak emberek,akik jogilag ugyan felnőttek,de nekik ilyen dolgokat is el kell magyarázni és ennek hiánya okozott már konfliktust.) -Próba óra=ingyenes első alkalom,igény szerint lehet 45 perc vagy 1 óra is.Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudom be annak. -Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren bármi ki legyen írva,nem indok,hogy legalább e-mailt ne írjon,vagy az adott felületen ne értesítsen,ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött(később ér rá,nem jó az adott időpont,stb.). -Ha valaki nem szól óra előtt,hogy neki valamiért nem jó,még az utolsó kanyarban sem(mondjuk 20:00-kor van óra,de 20:30-kor sincs róla semmi hír),annak felszámolom a pénzt és úgy veszem,az óra meg van tartva.Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. -Aki nem tud szólni a próba óra előtt,hogy neki az adott időpont nem jó,az ne is keressen többet,mert nem vállalom!Vagy aki eltűnik a próba óra után lehetőleg többet az se keressen! -Ha nincs utalva az óra díja,az óra sem lesz megtartva! -Az első levélben,kérem,adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet ,hogy ott meg tudjuk beszélni a részleteket és ha valami közbejön,tudjon értesíteni!Ha nagyon biztosra akar menni,telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs,tud sms-t küldeni,ha nincs 4G-s mobil csomagja. -Ha rákérdezek e-mailben,vagy itt Skype-sulin,hogy az adott nyelven mi az,amiben segítségre van szüksége és nem ad konkrét választ,csak próba órán említi először ,pl. azt,hogy "Ja,ugrojuk át a köszönést,meg a bemutatkozás,ja,amúgy ragozni nem tudok,ja ezt sem,amazt sem tudom",azt a személyt a továbbiakban nem kívánom oktatni. -Csak azt a személyt vállalom,aki azért keres,mert ő magának van szüksége segítségre.Nagyon kérem,egy szülő se lökdösse a csemetéjét hozzám,mert ha nem akarja az egészet,annak nem lesz jó vége,bármennyire is másképp szeretném. -18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok,ha ő maga keres fel itt,Skype-sulin! Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres,annak előre is hálásan köszönöm! Aki valamelyik ponttal nem ért egyet,kérem,menjen tovább másik tanárra! Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 1200 Ft / óra
Spanyol nyelv : 1200 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu