Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Sesztak Zsuzsa 


Sziasztok, Aix-en-Provence-ban, Dél-Franciaorszàgban lakom, közel 15 éve, ahol francia és angol nyelvtanàri diplomàmat is szereztem. Hét éve tanítok franciàt Skype-on, minden szinten. Az óràim rendkivül személyre szabottak, interaktivak és irànyitottak. Hanganyagok, fényképek, videók tàrhàza színesiti óràimat, segítik a gyors haladàst, alapos nyelvtudàst, és nem utolsó sorban a nyelv és a kultúra megszerettetését!! Két óra között rendszeresen, igény szerinti mennyiségű feladatokat küldök. Büszke vagyok rà, hogy diàkjaim àltalàban màr a màsodik óràn egész mondatokat mondanak franciàul. Amennyiben érdeklődését felkeltettem, kérem, jelentkezzen első, ingyenes, bemutatkozó-esetleg- szintfelmérő óràmra!

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Francia önéletrajz készitése


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu