Sabine Erdei 

 Üzenet küldése
Sabine Erdei

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Az eredményes nyelvtanulás során a beszéd gyakorlása nagyon fontos. Ha ezt anyanyelvű tanárral teheted meg, akkor még hatékonyabbá válik számodra a nyelv elsajátítása, hiszen hozzászoksz a német kiejtéshez, és a sok beszélgetés által megszólalni is könnyebben mersz később, így a beszéd megoldandó feladat helyett örömforrássá válik. Német nyelvtanári diplomával rendelkezem, és 10 éve tanítom a németet, ami az anyanyelvem, ugyanis Chemnitzből származom. Tapasztalatom, hogy a hazai nyelvoktatás nagy hiányossága a megfelelő mennyiségű társalgás, főként anyanyelvű tanárral. Erre szeretnék megoldást nyújtani online német társalgási óráimmal, melyeket mindig az előzetesen megbeszélt igényekhez igazítok. Óradíj: 3000 Ft / 45 perc (számlaképes vagyok). Érdeklődés: sabine.aus.deutschland@gmail.com. https://skypenemetnyelvtanar.wixsite.com/nemetnyelvtanulas https://www.facebook.com/deutsch.lernen.deutsch.sprechen/

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Egyéb tantárgy, szolgáltatás fordítás


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu