Sánta Melinda 

 Üzenet küldése
Sánta Melinda

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Érdeklődő, Többéves franciaországi élet és munkatapasztalattal a hátam mögött, francia oktatást vállalok Skype-on kezdőtől a középfokú szintig. A tananyagot személyre szabottan állítom össze, attól függően, hogy munkavállalás vagy sikeres nyelvvizsga letétele a cél. Az órakat igény szerint francia viselkedéskultúrális információkkal is kiegészítem, hiszen ha igazán sikeresen akarunk kommunikálni külföldön, a szavak mögötti gondolatok helyes értelmezése is elengedhetetlen. Azok akik korábban már éltek külföldön, ezt saját bőrükön tapasztalhatták. Szeretek tanítani, mert a diákjaim sikere számomra is sikerélmény. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt. Az első ingyenes szintfelmérő órán megbeszélünk minden további részletet. Üdvözlettel Sánta Melinda

Nyelvek és Tantárgyak

Francia nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Francia nyelvü önéletrajz készítése.


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu