Kedvezményes tagdíjak csak ma! MEGTEKINTÉS.

Consteach 

 Üzenet küldése
Consteach

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sebeő Konstantinnak hívnak, nyelvet oktatok immáron 8 éve. Ennek mesterségét apámtól tanultam, ki 30 éve foglalkozik a nyelvek világával, nyelvész mivoltából adódóan, s jómagam fejlesztettem tovább az Online oktatás platformjára. Alapítottam egy vállalkozást, ami Online nyelvoktatásra specializálódott. Jelenleg 7 nyelvet tanítunk, és 24 tanárunk van. Az órák fiatalos, magasan képzett tanárokkal, változatos órák keretein belül, a tanítvány igényeire és céljaira szabva zajlanak! Reggeltől estig, illetve még hétvégén is vállalunk órát! Teljesen kezdőktől egészen mesterfokra készülőket is oktatunk! Vállalunk : A1-C2 nyelvvizsgára felkészítést, pótvizsgára, érettségire felkészítést, szakmai nyelv. külföldre felkészítést, egyszóval gyakorlatilag bármit, ami nyelvvel kapcsolatos!:) Áraink: Átlagban 10 EUR / alkalom a tarifánk. első óra = ingyenes (60 perc) 1 x 60 perc = 3.5e FT 5 x 60 perc = 16e FT (3.2e FT / alkalom) 10 x 60 perc = 28e FT (2.8e FT / alkalom) 20 x 60 perc = 50e FT (2.5e FT / alkalom) !!! Utalással, paypallal lehet fizetni és számlát adunk, garanciát vállalunk! skypeom: sebeo.konstantin Facebook: https://www.facebook.com/consteach/ Weblapunk : www.consteach.com Amennyiben érdekel a lehetőség, írj egy üzenetet, melyik nyelv érdekel, mi a konkrét célod, majd egy ingyenes próbaóra keretein belül kipróbálhatod a legmodernebb nyelvtanulási módszerünket! Bármi kérdésed van, írj bátran!:)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra
Német nyelv : 2500 Ft / óra
Francia nyelv : 2500 Ft / óra
Spanyol nyelv : 2500 Ft / óra
Olasz nyelv : 2500 Ft / óra
Svéd nyelv : 2500 Ft / óra
Orosz nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu