Kiemelt oktató

Consteach/40oktatóval!! 

 Üzenet küldése
Consteach/40oktatóval!!

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdv a Consteach-nél! Mi egy Online oktatói csapat vagyunk, immáron 40 oktatóval 10 nyelvet oktatunk egyéni, intenzív Skype-os órák keretein belül! Az órák fiatalos, magasan képzett tanárokkal, változatos órák keretein belül, a Te igényeidre és céljaidra szabva zajlanak! Reggeltől estig, illetve hétvégén is vállalunk órát! Teljesen kezdőktől egészen mesterfokig várunk minden nyelvet tanulni vágyót! Vállalunk : A1-C2 nyelvvizsgára felkészítést, pótvizsgára, érettségire felkészítést, szakmai nyelv. külföldre felkészítést, egyszóval gyakorlatilag bármit, ami nyelvvel kapcsolatos!:) Tanuló bérleteinket itt tudod megtekinteni: www.consteach.com/learnshop Utalással, paypallal lehet fizetni és számlát adunk, garanciát vállalunk! Ahol egyből tudunk chatelni/egyeztetni: Skype-on: sebeo.konstantin (Konstantin Sebeő (Consteach) néven) Facebook: https://www.facebook.com/consteach/ Weblapunk : www.consteach.com Amennyiben érdekel a lehetőség, írj egy üzenetet, melyik nyelv érdekel, mi a konkrét célod, majd egy ingyenes próbaóra keretein belül kipróbálhatod a legmodernebb nyelvtanulási módszerünket! Bármi kérdésed van, írj bátran!:)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra
Német nyelv : 2500 Ft / óra
Francia nyelv : 2500 Ft / óra
Olasz nyelv : 2500 Ft / óra
Holland/flamand nyelv : 2500 Ft / óra
Orosz nyelv : 2500 Ft / óra
Svéd nyelv : 2500 Ft / óra
Vietnami/kinh nyelv : 2500 Ft / óra
Magyar nyelv : 2500 Ft / óra
Spanyol nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu