Telebond partnermegállapodás

Nagy György 


Nagy György

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Angol NYELVTAN oktatást vállalok Írországból, ahol doktori (PhD) tanulmányaimat folytatom "az angol, mint idegennyelv tanítása" területén. Angol nyelvtanári alap (BA) és mester (MA) diplomáimat Magyarországon szereztem. Tanítottam magyar, ír és spanyol általános és középiskolákban, egyetemeken és nyelviskolákban. Jelenleg, többek között, angol nyelvészetet tanítok egy ír egyetemen és magánórákat tartok. https://ie.linkedin.com/in/gy%C3%B6rgy-nagy-27376a124 A 60 perces órák célja a tanuló által igényelt NYELVTANI EGYSÉGEK elsajátítása, tisztázása, pontosítása, valamint gyakorlása és alkalmazása.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 5000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol nyelvtan


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu