Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Szabó Vivien 

 Üzenet küldése
Szabó Vivien

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Angol-német tanárszakos egyetemi hallgatóként 4 éve foglalkozom magán- és nyelviskolai oktatással. Másfél éves német nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem. Ha egy fiatal és motiváló tanárt kerestek, megtaláltátok a megfelelőt! Számomra a tanítás nem munka, hanem kedvenc időtöltés. Legfőbb célom, hogy a diákjaim élvezzék a nyelvtanulást, melyet modern tananyagokkal, személyre szabott tantervvel segítek elő. Nagy hangsúlyt fektetek a hétköznapi kommunikációs készségek elsajátítására, a nyelvhelyesség, hallás vagy olvasás utáni értés, kiejtés, írásbeli kifejezőkészség gyakorlása mellett. 60 perces órát 3.000, 90 perces órát 4.000 Ft-ért tartok. Minden korosztály jelentkezését várom A1-től C2, azaz kezdőtől haladó szintig. Érettségire és nyelvvizsgákra való felkészítést vállalok. Elérhetőségek: sz.vivi02@gmail.com +36 20/479-6744

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra
Német nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol és német nyelvű önéletrajzok készítése, szövegek fordítása


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu