Kormányos Szilvia 

 Üzenet küldése
Kormányos Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Kormányos Szilvi vagyok, jelenleg Budapesten tanulok, Táplálkozástudományi MSc szakon a Semmelweis Egyetemen. 6 éve foglalkozom az angol nyelv oktatásával, diákjaim sikereit tekintve pedig eredményesnek mondhatom magam, és persze őket is. Alap-, közép- és felsőfokon is tartok órákat, mind céltudatosan ld. nyelvvizsga, mind pedig készségfejlesztés szintjén. További információkat üzenetben tudok küldeni, keressetek bizalommal! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2400 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu