Schirrmacher Szilvia 

 Üzenet küldése
Schirrmacher Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Németországból hazatelepült, német egyetemmel és két évtizedes magántanári és nyelviskolai tapasztalattal rendelkező némettanár vagyok. Skype-os oktatásban gyakorlott vagyok, anyagaim online oktatásra szabottak. Mindig a tanuló igényei szerint alakítom az órát, fontosnak tartom, hogy minél többet beszéljünk németül. Az írásbeli gyakorlás is fontos, de ezzel nem a tanóra idejét töltjük, hanem házi feladat formájában adom fel. A tanultakat egyből aktívan gyakoroljuk, elkerülve, hogy a passzív tudás szintjén megálljunk. Csak olyat tanítok, amit az anyanyelviek is használnak, mivel német férjem által én is egész nap németül kommunikálok. Élő nyelvet és akcentusmentes kiejtést tanítunk. Fordulj hozzánk, ha kezdő/újrakezdő vagy, tudásodat közép-, felsőfokra vagy anyanyelvi szintre szeretnéd hozni, vagy ha speciális szaknyelvre van szükséged. Anyanyelvi tanárt keresel? Férjem, Marcus örömmel vállal B1-es (alapfokú) szinttől tanítványokat. Mindkettőnktől vehetsz órákat, így egyszerre kihasználhatod az anyanyelvi és a nem anyanyelvi tanár előnyeit is. Óráinkon SCHWEIZERDEUTSCH gyakorlására is lehetőség van. Ismerj meg minket: töltsd le ingyenes eBook+hanganyagunkat: http://www.germanonlinecoach.com/ingyenes-ebook-es-hanganyag/ingyenes-ebook-hanganyag-letoltom/ - Sok éves tapasztalatunk van nyelvterületen élők tanításában ( D,A,CH,L ) - Deutsch am Arbeitsplatz (céges interjúztató tapasztalattal) - Anyanyelvi tanárral is biztosítunk órát mindenkinek - Állásinterjúra, külföldi munkavállalásra, tanulmányokra felkészítünk ( DSD, TestDaF ) - Szaknyelvek (pl. gazdasági, idegenforgalmi, üzleti, orvosi) - Nyelvvizsgára, szakvizsgára, érettségire, egyéb vizsgára felkészítünk - Tanulóinkat németes Facebook oldalunkkal is segítjük a tanulásban - Ingyenes próbaóra! - Számlaképesség Részletes információt rólunk, az órákról, árainkról, és tanulói véleményeket honlapunkon találsz: www.tanuljnemetul.com Jelentkezz itt, vagy emailen (szilvia.schirrmacher@gmail.com), vagy a honlapunkon keresztül (www.tanuljnemetul.com), megadva a jelenlegi szintedet és célodat. Minden kérdésre válaszolok. Köszönöm!

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv

Egyéb nyelv:  Szaknyelvek, tanulási elakadások feloldása coaching eszközökkel, lektorálás, fordítás


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu