Szövő Nikolett 

 Üzenet küldése
Szövő Nikolett

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! 23 éves vagyok, az SZTE angol-spanyol tanári szakán most fejeztem be a negyedik évemet. Előtte a Deák Ferenc Gimnázium kéttannyelvű osztályába jártam, ahol a matematikát, a történelmet, a földrajzot, a biológiát és a civilizációt angol nyelven tanultam. Angolból emelt szinten, matematikából és történelemből pedig angol nyelven érettségiztem, így sikerült megcsinálnom angolból a felsőfokú nyelvvizsgát. 2014 óta folyamatosan tanítok angolt felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Az óra anyagát, mindig ahhoz igazítom, hogy kinek mire van szüksége, illetve igyekszem a változatosságra is, hogy mind a 4 skillt (writing, listening, speaking, reading) lehessen gyakorolni. Az évek alatt rengeteg könyvem, anyagom összegyűlt már, azokat szívesen bárkinek átküldöm, hogy azokból tudjunk tanulni, feladatokat csinálni. Vállalok korrepetálást, fordítást, nyelvvizsgára, illetve interjúra való felkészítést kezdőtől a felsőfokig. Az egyetemen a másik szakom a spanyol. Eddig nem sok lehetőségem volt spanyolt tanítani, viszont most júniusban tartottam egy egyhetes élményalapú spanyol tábort középiskolás diákoknak, amit nagyon élveztem, és emiatt döntöttem úgy, hogy az angol mellett szeretném a spanyolt is tanítani. B1-es szintig vállalok korrepetálást, nyelvvizsgára, illetve pótvizsgára való felkészítést spanyol nyelvből. Én nagyon szeretem az angol és a spanyol nyelvet, és úgy gondolom, hogy mostanában nagyon fontos, hogy minél több nyelvet beszéljünk, megértsünk, de főképp az angolt, mert ezt nagyjából mindenhol megértik. Ezért érdemes neked is jól megtanulnod !! ;) Keress bátran!! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2600 Ft / óra
Spanyol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol szöveg fordítása magyarra, illetve magyar szöveg fordítása angolra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu