Tóthné Gerner Mária 

 Üzenet küldése
Tóthné Gerner Mária

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Német nyelvtanár vagyok, nagy gyakorlattal rendelkezem. A nyelvet iskolában és felnőtt oktatásban is minden korosztály számára óvodásoknak és általános iskolásoknak is.oktattam és oktatom. Nyelvoktatás, korrepetálás, érettségire, nyelvvizsgákra (ÖSD, Telc, BME, Goethe,Társalkodó, Origo) felkészítés kezdőtől egészen a felsőfokig. Újrakezdőket is vállalok. Szakmai nyelvet is oktatok, szakmai nyelvvizsgára felkészítést vállalok: gazdasági, ökonom, idegenforgalmi, belkereskedelmi,egészségügyi. Diákjaimat külföldi munkavégzésre is felkészítem, állásinterjúra felkészítést is vállalok.Egészségügyi, idős ápolási, pincéri, szakácsi, fodrászi szakterületre is. Fő profilom a skype-n való oktatás, kidolgozott tananyagokkal rendelkezem, mindig egyénhez alakítom a tananyagot. Egyéni és kis csoportos oktatást vállalok. A hét minden napján oktatok 7-22 óráig egyeztetés alapján egyéni igényekhez igazodva, hétvégén is vállalok oktatást.Tananyagot biztosítom. 2,4,6 fős csoportok oktatását is vállalom, óradíjat külön megbeszélés alapján alakítom ki. Magyar nyelvet is oktatok külföldiek számára.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2100 Ft / óra
Magyar nyelv : 2100 Ft / óra

Egyéb nyelv:  önéletrajzok, egyéb fordítások elkészítése


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu