Zseniképző 

 Üzenet küldése
Zseniképző

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Nehezen mennek a reáltárgyak? Az egész mintha nem is Neked szólna...? Érdekelne, de nem érted a tanárt? Vizsgára, érettségire készülnél? "A tanár feladata úgy oktatni, ahogy a diák leginkább tanulni képes; ahelyett, hogy a diákot ítélnénk meg az alapján, ahogy a tanár tanítani képes." Az online Zseniképző órákra járó kedvezményt az árakba beépítettük. Kérhető személyes oktatás, magasabb óradíjért, plusz kiszállási költséggel (helyszínfüggő). Eljött az idő, hogy a saját utadat járd: hozd ki magadból a belső zsenit! A Zseniképző egyénre szabott tanulási stratégiát nyújt. A tudásanyagok közötti összefüggésekre épülő, lendületes tanulásélmény! – Milyen? Olyan, mint egy beszélgetés. Együtt alakítjuk: kérdezz, érdeklődj, kövesd, légy benne! Élvezd, örülj, csináld lendülettel, fejlődj! A tanulás egy kaland, felfedezés, élmény! ... és a Tiéd! :) – Hogyan? Használni kezded a saját látásmódodat, a saját gondolkodásodat... és tanulni kezdesz ;) – Mit? Dolgozzuk át a saját anyagodat! Matematika, fizika, kémia, biológia általános vagy középiskolában? Analízis, valószínűségszámítás, kombinatorika, algebra, biokémia főiskolán vagy egyetemen? Villamosságtan, elektronika, digitális technika, informatika? Netán felnőttként vissza az iskolapadba...? Ami számít: aki Te vagy, ahogyan Neked jó! Így alakul ki a saját, tanulható jegyzeted. – Lehetséges...? Igen! Ez az igazi tanulás, születésed óta. Talán már elfelejtetted... Ne képzeld el... Próbáld ki! Ingyen! Erre vártál, nem? Fedezd fel a világot a saját utadon! "A legtöbb tanár arra vesztegeti idejét, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, amivel kiderítheti, mi az, amit a diák nem tud; míg a kérdezés igazi művészetének azt kell felfedezni, amit a tanuló tud vagy tudni képes." (Albert Einstein)

Nyelvek és Tantárgyak

Biológia tantárgy : 4800 Ft / óra
Fizika tantárgy : 4800 Ft / óra
Informatika tantárgy : 4800 Ft / óra
Kémia tantárgy : 4800 Ft / óra
Matematika tantárgy : 4800 Ft / óra
Analízis tantárgy : 6389 Ft / óra
Lineáris algebra tantárgy : 6389 Ft / óra
Valószínűségszámítás tantárgy : 6389 Ft / óra
Gazdasági matematika tantárgy : 6389 Ft / óra
Operációkutatás tantárgy : 6389 Ft / óra
Komplex számok tantárgy : 6389 Ft / óra
Bevezetés a programozásba tantárgy : 6389 Ft / óra
Elektronika tantárgy : 6389 Ft / óra
Villamosságtan tantárgy : 6389 Ft / óra


Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu