Kedvezményes tagdíjak csak ma - 50%! MEGTEKINTÉS.

Vincze Hanga Ágnes 

 Üzenet küldése
Vincze Hanga Ágnes

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


32 éve tanulok angolul, és kb. 13 éve tanítok is magántanítványokat. Főleg olyan diákok szoktak megkeresni, akiknek nehéz az angol nyelvtan, vagy úgy érzik, nem tudják elsajátítani az alapokat sem. Általános iskolás korosztálytól egészen a felnőttekig bárkivel nagyon szívesen foglalkozom, aki akar is tanulni aktívan, viccesen, nem feltétlen tankönyvből. A visszacsatolást általában a munkám során szoktam megkapni (külföldiekkel dolgozom), akik rendszerint megkérdik, hogy hogyan tudtam ennyire jól elsajátítani a nyelvet, illetve amerikai angol tanárok is kérdezték már, hogy mi a tanulási metódusom, szerintük nagyon jól beszélek angolul (nem mondanám, hogy anyanyelvi szinten, mert mindig van mit tanulni és van hova fejlődni).

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra

Magyar Irodalom tantárgy : 2000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu