Kiemelt oktató

Bertha Veronika 

 Üzenet küldése
Bertha Veronika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! Az én életutam az angol nyelv körül forgott és forog a mai napig is. 13 évesen az a szerencse ért, hogy Kanadában járhattam gimnáziumba, ahol megtanultam angolul és franciául közel anyanyelvi szinten. Később Magyarországon a Berzsenyi Dániel Főiskolára jártam angol-francia szakra, és mellette oktattam nyelviskolában. Ha szeretnél velem tanulni, garantálom hogy helyes kiejtéssel, és önbizalommal fogod a tanultakat használni. Az óráim személyre szabottak, többféle módszertant variálok a tanuló igényeihez mérten, nagy hangsúlyt helyezek a kommunikációra. Ha nyelvvizsgát vagy érettségit szeretnél, felkészítelek rá, hogy sikeresen tedd. Számlaképes vagyok, az óradíjam 2500/60 perc, előre utalással. Tel: 706174336 veronikabertha@gmail.com Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran, a bemutatkozó óra ingyenes. Nyelvek: Angol felsőfokig és magyar mint idegen nyelv angol anyanyelvűek számára.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra
Magyar nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu