Beke Éva 

 Üzenet küldése
Beke Éva

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves nyelvtanuló! Várlak szeretettel óráimon! 9 éves nyelvtanári gyakorlattal diplomás nyelvtanárként jöhetsz angolt vagy németet tanulni, kezdő, újrakezdő, haladó szinteken, általános vagy üzleti nyelvet is. Barátságos légkör, beszédcentrikus, rád szabott órák várnak. A célodhoz igazítom a tananyagot. Pl. ha csak a beszédet szeretnéd gyakorolni, akkor érdekes cikkekről, témákról beszélgethetünk az adott nyelven.(kultúra, politika, napi aktualitás, sport, stb). Ha nyelvvizsgázni szeretnél, akkor természetesen az adott nyelvvizsgára jellemző típusfeladatokat gyakoroljuk be. Sikerrel készítettem már fel német nyelvből az Ösd, az ITK origo, BME (Műszaki Egyetem),a Zöld Út szakmai (gazdasági) nyelvvizsgákra, angol nyelvből az Euro, Itk origo, Toefl- nyelvvizsgákra. Ha szintet szeretnél lépni,akkor kurzuskönyv segítségével haladhatunk. Ha korrepetáció kellene az iskolai oktatás kiegészítéseként,akkor specifikusan arra is tudunk készülni. Üzleti, irodai kommunikációt is gyakorolhatjuk vagy ha egy adott szituációra kell készülnöd(pl. állásinterjú, bemutatkozás, megbeszélés, külföldi út), coach képesítésemnek köszönhetően ebben is tudok segíteni. Amit minden nyelvtanulónak érdemes megfontolni: - Heti egy alkalom szinten tartásra elég. Az annak jó, aki már tud egy jó szinten egy nyelvet, viszont nem akarja elfelejteni. Aki csak meglévő tudását szeretné kicsit csiszolgatni, kicsit használni akarja a nyelvet. Vagy heti 1x 60perc gyerek korrepetálásánál jó, hiszen ők nem tudnak sokáig koncentrálni valamint velük ált.ban csak egy-egy nyelvtani elemet kell újra átbeszélni, begyakorolni. - Aki szintet akar lépni felfelé, aki haladni akar, annak legalább heti 2 x 90perc kell. - Ha valaki újrakezdő és komoly célja van a nyelvtanulással pl. külföldi munkavállalás és az 1 éven belül lenne esedékes, akkor intenzívebb nyelvtanulás kell, heti 3 alkalom. És még itt is lehet eltérő a nyelvi készség, és ugye azzal a tempóval tudunk haladni. Az árakról: 2500Ft/45perc ,3500 Ft/60perc, de főként 90percet tartok, mert csak annak látom értelmét, az 5000Ft. Várom jelentkezésed . Írj bátran.:)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv
Német nyelv

Coaching tantárgy

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Coaching


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu