Czinege Adrienn 

 Üzenet küldése
Czinege Adrienn

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni vágyó! ASzegedi Tudományegyetem anglisztika szakán tanultam. 6 éve oktatok angol nyelvet, kezdetben európai uniós tamogatott tanfolyamokat vittem főként kezdőtől haladó szintig ahol 18-89! Éves felnőtteket oktattam nyelviskola keretein belül. Nyelvvizsgára( középfokig Telc, BME, Pannon, Origo ) , érettségire felkészítést vállalok. A sikeres nyelvvizsgások által egyre többen szerettek volna velem tanulni, több száz diákom volt már. Kisgyermekeket is tanítottam , korrepetálok alsós felsős gyerkőcöket, illetve 2éve általános iskola 4-8.osztálynak tanítok angolt. Fiatalos, lendületes órák jellemzőek, a felnőttek és gyermekek egyaránt kedvelték az óráim :) Beszéd centrikus órákat garantálok a Te igényeidre szabva :) Korrepetálás, nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, állásinterjúra, utazásra, nyaralásra való felkészítés, kezdőtől haladóig, bármely korosztály részére. Az óráim 45, 60 vagy 90 percesek. Előre utalás alapján: 2500/60 perc Skype: vivkada

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol önéletrajz


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu