Somogyi Réka 

 Üzenet küldése
Somogyi Réka

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Üdvözöllek Benneteket a skypesuliban! :-) Közel 20 évre nyúlik vissza az angol nyelvvel való kapcsolatom. 4 évet éltem és tanultam Londonban 1998 szeptember és 2002 szeptembere között. Dolgoztam, tanultam, tapasztaltam, szinte minden nagyobb illetve történelmi városát felkerestem, sok életre szóló kapcsolatra tettem szert. E 4 éves periódus végén letettem a Cambridge Proficiency nyelvvizsgát, ez a legmagasabb 5-ös szintű nemzetközileg elismert nyelvvizsga. Hazatérésemet követően továbbtanultam a veszprémi Pannon Egyetem angol szakán ahol angol nyelv és irodalom szakos bölcsész és tanárként szereztem meg MA diplomámat. 2002. óta tanítom az angolt, mint idegen nyelvet magántanítványaimnak, illetve tanítottam közép- és általános iskolákban is. Szeretettel és lelkesedéssel várom jelentkezéseteket akár nyelvvizsgára szeretnétek felkészülni, akár angol nyelvterületen való munkavállalás céljából szeretnétek tanulni illetve angolul beszélgetni velem! Üdv. Réka

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu