Zleovszki Kati 

 Üzenet küldése
Zleovszki Kati

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Ciao! Tetszik az olasz nyelv, imádod Olaszországot, a mentalitásukat? Szeretnéd végre megtanulni ezt a csodás nyelvet és használni is? Nyelvvizsga vagy érettségi előtt állsz és hasznos lenne egy kis segítség a felkészülésben? Szeretnéd továbbfejleszteni az olasztudásod és akár a munkában is használni? 12 éve élek Olaszországban, az első években Bolzanóban és Pármában laktam, most pedig a márvány fővárosában, Carrarában. Már Magyarországon is tanítottam az olaszt (a Szegedi Tudományegyetem olasz szakán végeztem) és néhány éve megint tanítok, immár Skype-on. 1 évvel ezelőtt megszereztem a Sienai Egyetem olasztanári képesítését is (Ditals) és CILS nyelvvizsgabiztos is vagyok. Óráimon elsősorban a kommunikációt helyezem előtérbe, hiszen általában azért tanulunk nyelvet, hogy valamilyen módon kommunikáljunk. Természetesen a nyelvtant sem hanyagoljuk el, hanem a kommunikáció szolgálatába állítjuk. Az első óra ingyenes, megismerkedünk egymással, meghatározzuk a célokat, megbeszéljük a módszert, hogy utána érdekes, hangulatos, de hatékony órákon sajátíthasd el a nyelvet. Blogomon, www. bricioleditaliano.blogspot.com az olaszul tanulóknak kínálok ingyenes anyagokat, amikkel olasztudásukat tudják fejleszteni. Olaszóra (55 perc): 3000 Ft Nyelvvizsgára felkészítés (55 perc): 3000 Ft Érettségire felkészítés (55 perc): 3000 Ft Gazdasági olasz (55 perc): 3300 Ft Tel: 70/ 5151999 Whatsapp, Viber: 0039/3345494138 zleokati@gmail.com

Nyelvek és Tantárgyak

Olasz nyelv : 3000 Ft / óra


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2017 skypesuli.hu