Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Angol online tanfolyam vagy online magántanár?

Angol online tanfolyam vagy online magántanár? több, mint 4 éve OnlineSuli

Persze, hogy mindenki ingyen online angol tanfolyam és tananyag után kutakodik az interneten és ami azt illeti, számos hasznos tartalmat is találhatnak, de valahogyan mégsem lesz átütő a siker ezekből az anyagokból tanulva. A kérdés, hogy miért? A skála igazán széles, az ingyenes okostelefonra telepíthető alkalmazásoktól - ami főleg a szókincsbővítésre jó - a nyelvtanárok által összeállított, megvásárolható tancsomagokig terjed. A probléma mindegyikkel az, hogy egy idő után motiváltságát veszti a diák.

Hogyan sikerülhet az angol online tanfolyam folyamatos gyakorlására?

Az interneten manapság már tényleg szinte minden tudás elérhető, de mégsem lett az emberiség egy csapásra tájékozottabb és műveltebb. Ez azért történhetett így, mert kellő motiváció is kell ahhoz, hogy a megfelelő tudásanyagot magunkévá tegyük, nem elegendő csak a hozzáférhetőség ténye. Valljuk be őszintén, legtöbbünknél hamar ki szokott hülni ez a bizonyos motivációs tűz. Amikor nagy elánnal belevágunk valami újba, de csak hetekig, jó eséllyel csak hónapokig van meg a kezdeti lendület aztán szépen lassan elmaradoznak a gyakorlások. Erre egyetlen igazán hatékony gyógyír létezik: keress valakit aki rendszeresen nógat, akkor is amikor éppen nincs kedved.

Angol online tanfolyam

A nyelvtanulás sem kivétel ezalól, megvásárolhatod a legprofesszionálisabb angol online tanfolyam és tudásanyagot és nekirugaszkodhatsz nagy lendülettel a tanulásnak, de sajnos tapasztalatok alapján szépen lassan elmaradoznak majd a nyelvgyakorlások. Íme egy ékes példa erre: Angol nyelvi alapozó program mindössze 19.900 Forintért. Nem a tartalom minőségét kívánjuk véleményezni, hanem az emberi természetet. Hiába bármilyen tananyag, ha nem tudunk konzekvensen időt szakítani a tudás elsajátítására.

Melyik éri meg Nekem jobban?

A közel 20.000 Forintos angol online tanfolyam anyag megvásárlása helyett alig drágábban (kb. 20%-al) már a motivációs személyt is megkaphatod a kifzetett összegért cserébe. A SkypeSulinál az átlagos angol tanóra ára 3000 Forint, így ha heti kétszer veszel ilyen órát, úgy havi 24.000 Forintért már van egy saját online magántanárod, aki motiválni fog, testreszabott feladatokkal fog fogadni és olyan tempóban halad majd veled, ami számodra a leginkább testhezálló. Az csak plusz hab a tortán, hogy általában egy hónap előre kifizetése esetén szokásos engedményt adni a tanóra árából, így aztán végleg jobban megéri online angol oktatót választani.

Az elérhető angol tanárokat a következő lapon érheted el: angol tanárok böngészése. Itt érdemes az óradíj mellett a kis FREE feliratot keresni, ugyanis az ezzel jelölt oktatók ingyenes próbaórát nyújtanak a tanulás megkezdése előtt!

 
Görgess a tetejére