Mikor a legaktívabbak az online diákok?

megosztva 8 hónapja

Érdekel, hogy mikor keresgélnek a leginkább az oldalon a diákok? Melyek azok az időszakokt, amikor a tanulók a leggyakrabbak böngészik az online tanárokat.

Mikor a legaktívabbak az online diákok?

Mint oly sok minden másban, a diákok aktivitásában is megfigyelhetőek mintázatok és nagyobb eloszlások. Emiatt korántsem mindegy, hogy az oktatók mikor jelennek meg az oldalon, valamint milyen napokon vannak kiemelve. Két eloszlást mutatunk meg, mindkettő a legfontosabb dolgot tárgyalja: a kapcsolatfelvételek számát.


Melyik napon érdemes hírdetnem a héten?

Képzeld el, van olyan nap, amikor kétszer akkor a valószínűsége hogy felveszik veled a kapcsolatot, mint egy másik napon. Dobpergés... Megtippelted melyek ezek a napok? Hétfőn kétszer nagyobb az esélye annak, hogy felkeresnek Téged a diákok, mintha ezt szombaton tennék. Talán ez annyira nem volt meglepő adat, de azért mégis jó tudnod!


Melyik hónapban érdemes hírdetnem az évben?

A hónapok tekintetében is van olyan, amelyik más hónapnál több, mint 2x nagyobb eséllyel fog hozni megkereséseket. A TOP 3 hónap: január és február 11%-al, valamint szeptember: 10%. Az utolsó hónapok pedig: december: 5%, június és április: 7%-al.


Napok és hónapok eloszlása
2019. 05. 24., 18:17
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu