Oktató vagyok Navigáció Navigáció bezár

Online angol tanár, ingyen próbaórával!

Online angol tanár, ingyen próbaórával! több, mint 4 éve OnlineSuli

Amikor egy új emberrel találkozol neked is szokott olyan érzésed lenni az ötödik mondata után, hogy nem lesznek vele nagy, időt nem kímélő beszélgetéseitek? Ezzel minden ember szembesül, de ez így természetes - nem lehetünk mindenkivel tökéletesen kompatibilisek. A probléma akkor van, amikor nincs lehetőségünk választani és kötelesek vagyunk sokat beszélgetni a személlyel. Erre tipikus példák a munkatársak, távolabbi családtagok vagy mondjuk egy online angol tanár.

A példák közül a tanárok esetében a legfájóbb ezt az egymásra hangolatlanságot elviselni, hiszen nekik pénzt is adunk ezért! Tegyük fel, hogy felvettük a kapcsolatot írásban egy online angol tanárral, akinek a bemutatkozószövege és profilképe igazán megnyerő volt. Megbeszéltük hogy heti 3 alkalommal szeretnénk vele tanulni egészen a 4 hónappal később esedékes nyelvvizsgánkig. Nagy lendülettel belevetjük magunkat a tanulásba, de hamarosan kiderül számunkra hogy az online angol tanár hagy némi kívánnivalót maga után...

Elsőre nem könnyű megtalálni a tökéletest

Kényelmetlen a helyzet, hiszen nem a szakmaiságával van a problémánk, hanem a jellemével. Azt érezzük, hogy valahogy a ritmusunk nem egyezik meg, továbbá ő mást lát fontosnak oktatni, mint amire mi szeretnénk koncentrálni. Mindezt tetézi még, hogy az órái egyszerűen unalmasak, demotiválóak és valójában fárasztó a vele történő tanulás - pedig a nyelvtudása profi. Ezt a helyzetet mégis hogyan lehet finoman kezelni úgy, hogy ne sértsük meg az oktatót?

Ingyen próbaóra online angol tanár

Szokták mondani, hogy a problémakezelésnél klasszisokkal jobb megoldás a megelőzés, ne is adjunk lehetőséget a probléma kialakulására. Erre a megelőzésre vezettük be a próbaórák lehetőségét, amivel gyakorlatilag ingyen lehet tesztelni az online angol tanár személyiségét. Jelenleg a weboldalon elérhető minden aktív online angol tanár közül legalább 33% nyújt ingyenes próbaórát és ez az arány folyamatosan növekszik!

Körültekintően válassz online tanárt!

Az ingyenes online próbaórák segítségével számos tanárt tesztelhetsz, mielőtt megállapodnátok az együtt tanulásban. Ezt kötelezettségmentesen megteheted, akár több oktatót is kipróbálva ugyanazon a napon. Így garantálva, hogy a több hónapon át tartó tanórákon ne legyél demotivált vagy unott. Azok a diákok akik így választottak online angol tanárt maguknak szignifikánsan elégedettebbek mint azon társaik akik nem vettek próbaórát.

Az ingyenes próbaórával rendelkező online angol tanárok óradíjánál egy kis FREE felirat látható, így tudod őket megkülönböztetni!

 
Görgess a tetejére