Freund Zsuzsi 

 Üzenet küldése
Freund Zsuzsi

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Diákok! 8 éve foglalkozom általános és üzleti angol oktatással valamint érettségi és nyelvvizsga felkészítéssel. Az ELTE Keleti nyelvek és kultúrák szakán indológiát végeztem. Diplomám megszerzése után másfél évet Londonban éltem, ahol megismerkedtem a Cambridge CELTA módszerrel. Az első pillanattól magával ragadott a játékos és interaktív módszer. Már öt éve, hogy elvégeztem ezt a nemzetközi tanári képzést. Ezalatt számos cégnél (P&G, Allegro Kft., Hungaropharma, Adatmentés Kft.) tartottam csoportos órákat és magánórákat mind személyesen mind Skypeon illetve Microsoft Teamsen. Óráimat továbbra is a CELTA szellemében tartom sok beszéddel, hallgatási és játékos feladattal, melyeket a diákok igényeihez igazítok. Folyamatosan töltök fel gyakorló feladatokat Quizletre, Playpositra és Canvasra, hogy sose maradjatok tétlenek. :) Első ismerkedős óra INGYENES! SZÁMLAKÉPES VAGYOK MINDEN ESETBEN CSAK ELŐRE UTALÁSSAL VÁLLALOK ÓRÁT. A FIZETÉS 4 és 10 alkalmanként történik. -4 alkalom esetén 4200 Ft/60 perc -10 alkalom esetén 3800 Ft/60 perc Amennyiben csak 1 órát szeretnél: 4500 Ft/60 perc Elérhetőségeim email: zsuzsannafreund@gmail.com mobil: +36 30 2244855 Várom jelentkezésed! :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3800 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Freund Zsuzsi hozzászólásai

Új hozzászólás

Kiss Natália 😊 3 hónapja

Ez elmúlt években rengeteg angol tanárom volt, de sajnos látványos fejlődést egyiknél sem értem el. Azonban lassan másfél éve megtaláltam Zsuzsit, aki egyszerűen elképesztően jól tanít. ☺️ Rengeteg fejlődtem nála, köszönhetően a mindig változatos és érdekes óráknak, amiket tart. Mindenkinek bátran ajánlom! 😉

Jakab Attila 😊 3 hónapja

Zsuzsival hagyományos offline módon kezdtük a csoportos nyelvtanulást. Nagyon türelmes és jó tanárt ismertünk meg személyében, pillanatok alatt megtaláltuk a közös hangot és változatos nagyon jó hangulatú angol órákon vettünk részt nála. A korona vírus kapcsán megváltozott helyzetben a hagyományos nyelvórákat felváltotta az online oktatást. Őszintén szólva voltak kétségeim, hogy mennyire lehet hatékonyan tanulni ezen a módon, de az első óra után bebizonyosodott, hogy lehet. Zsuzsi változatos és érdekes feladatokkal készült az órákra csakúgy, mint korában a tantermi alkalmakra és előnyt kovácsolt az online jelentélből. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek és ezúton is köszönjük neki!
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu