Horváth Anna 

 Üzenet küldése
Horváth Anna

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sziasztok! Anna vagyok, egy lány, aki imádja a német nyelvet. 🙂 Oktatással 6 éve foglalkozom , sokakat segítettem nyelvvizsgához, érettségihez és sikeres külföldi munkavállaláshoz már. Nagyon szeretem a német nyelvet, a hétköznapjaim részét képzi. Érettségire, nyelvvizsgára vagy külföldre készülsz? Akkor jó helyen jársz, készüljünk együtt! Óráim nagy részén TE többet fogsz németül beszélni,mint én ,ezt garantálhatom. Addig gyakorolunk valamit, még TE magad nem mondod ki,hogy igen ez menni fog. Jelentkezz, ha jó hangulatban, stressz mentesen, hatékonyam szeretnéd elasajátítani a német nyelv szépségeit. 🙂

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 2500 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu