Natália Bajzáth 

 Üzenet küldése
Natália Bajzáth

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Nagyon szívesen segítek minden kezdő és közép szinten beszélő és tanulni vágyó embernek. A nyelv elsajátítása sokkal több a tudás felhalmozásánál (bár az is elkerülhetetlen része), nagyon fontos, hogy képes legyél kifejezni magad, hogy magabiztos legyél és talpraesett amikor kommunikálnod kell. Jómagam magyar-angol kéttanyelvű gimnáziumba jártam, majd egy évet az USA-ban tanultam. Jelen pillanatban Spanyolországban élek, ahol a teljes munkaidős állásomban kizárólag az angol tudásomra kell hagyatkoznom. Keress bátran és biztos vagyok benne, hogy személyre szabott témákkal és megközelítéssel könnyedén és eredményesen fog zárulni a nyelvtanulásod. Anyanyelvű tanár társaim lehetőséget adnak rá, hogy igény szerint időként velük gyakorolhasd a megszerzett tudásod (ezzel az én oktatásom hatékonyságát is tesztelve). :) Ha kérdésed van keress nyugodtan!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2800 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu