Hajnal Anett 

 Üzenet küldése
Hajnal Anett

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Az ingyenes bemutatkozó órán megbeszéljük, hová szeretnél eljutni és felderítjük, honnan is indulunk. Beszélgetni szeretsz, vagy célzott nyelvtani feladatokkal gyakorolni? Házi feladatként rövid szövegeket olvasnál vagy videókat néznél? 15 éves német nyelvtanári tapasztalatomnak köszönhetően (szinte) bármit elővarázsolok a kincsesládámból, ami segítheti a nyelvi fejlődésedet. Számlaképes vagyok, az óradíjam: 3000 Ft / 45 perc vagy 4000 Ft / 60 perc vagy 5500 Ft / 90 perc. Máris gyakorolnál? Nézz körül a németházi.blog.hu oldalon! A kisgyerekkori nyelvelsajátítás érdekel? Olvasgass a gyereknémet.blog.hu gyűjteményében! Emailcímem: hajnal.b.anett@gmail.com Jelentkezz! Csupán egy ingyenes virtuális találkozó, és kiderül, én vagyok-e az a némettanár, akit keresel.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  német nyelvvizsga felkészítés, irodai német, német társalgás, német felvételi előkészítés


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu