Ertl Orshee 

 Üzenet küldése
Ertl Orshee

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


▶ ANGOL KOMMUNIKÁCIÓ Én az a társ és szakember vagyok az angol tanulásodban, aki felfedezi veled az ERŐSSÉGEIDet. Ez jól hangzik, de még nem elég! Én az vagyok, aki ezeket az erősségeidet a szolgálatodba is állítja. Hogy ne csak beszélni tudj, hanem KOMMUNIKÁLNI is. Tapasztald meg, hogy angolul is el tudod érni a célodat. Ráadásul még elegánsan is. Mindeközben még jól is érzed majd magad. Mi kell még? Írj egy üzenetet vagy keress nyugodtan mobilon, hogy megbeszéljük, hogyan segítelek hozzá a mielőbbi eredményeidhez! 🤝 Ertl Orshee Fejlődéstámogató személyi és nyelvi coach 📱+36 30 499 1461 | Skype: Borshee 🌍www.YourElegantMessage.com - itt -többek közt- ügyfeleim visszajelzéseit is megtalálod. 📧mosoly@YourElegantMessage.com ℹ www.facebook.com/YourElegantMessage Sokan értékelik ügyfeleim közül a humoromat, amivel nem csak az órák oldott hangulatát biztosítom. Másrészt a memorizálást is nagyban támogatja, ha a nehezebb szavakat, témákat egy-egy rendhagyó gondolathoz kötöd. Így szinte képtelenség lesz elfelejtened őket a későbbiekben. 😉 Hobbi projektként időről időre töltök fel ezekből az eredetileg HUNglish to English néven futó FB csoportba, amihez te is díjmentesen csatlakozhatsz, ha egy jó mosolyra vagy pár hasznos útmutatóra vágysz. 🔗 www.facebook.com/groups/HUNglishToEnglish ✅ COACHING Döntési helyzetben vagy? Rendben van az életed, de valami mégis hiányzik belőle? Új irányt keresel, esetleg változtatnál valamin? Nem vagy egyedül, és a jó hír, hogy számtalanul jártak már SIKERREL előtted hasonló helyzetekben. A külső nézőpont, a benned rejlő - elfeledett v. talán sosem ismert - készségek ereje, rendhagyó megközelítések mind-mind a segítségedre lesznek, hogy ne csak irányba állj, hanem erőt is gyűjts a kihívásaid átlépéséhez. A coaching folyamat végigkísér a változáson, hogy biztosan odaérj, ahova indultál. Akkreditált life coaching képesítéssel rendelkezem. Óraidőpontok és coaching ülések megegyezés szerint. Fizetés átutalással, amiről minden esetben elektronikus számlát küldök.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  állásinterjú felkészítés, üzleti kommunikáció, értekezlet szimuláció, stb. - akár angolul


Vállal Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Ertl Orshee hozzászólásai

Új hozzászólás

Kati 😊 9 hónapja

Záros határidőn belül szükségem volt középfokú nyelvvizsgára, ezért hatékony nyelvtanárt kerestem. Itt az oldalon a chatben Orsheet ajánlották...szerencsére, mert remekül bevált, mint angoltanár. Harmincéves nyelvtudásomat szerettem volna felfrissíteni. Két hónapja tanulunk, szerintem rengeteget fejlődtem, annak ellenére, hogy kevés időm van a gyakorlásra. Az órák elrepülnek. Nekem fontos, hogy ne legyen unalmas, nyögvenyelős. Úgy legyen laza, hogy közben hatékony és profi. Ezt kapom....szóval ne hezitálj. Keresd Orsheet. Sok sikert!! :)

Klimó A. Lejla 😊 11 hónapja

Két szemeszter közötti, nyugalmi időre kerestem egy nyelvtanárt. Inkább németes vagyok, mint angolos. Külföldön ragadt rám az angol, sok minden rosszul rögzült a szintén angolt nem anyanyelvi szinten beszélő dolgozóktól. Elsőre ajánlok nyugodt szívvel egy angol „tanárt”, sok nyelvtanárom volt már. Orsi nem egy tanár, hanem egy segítőtárs. A házit magadnak csinálod, nem neki. Más, nem megszokott módszerekkel dolgozik, a tanulóra fókuszálva. Magas érzelmi intelligencia szinttel és elengedő türelemmel rendelkezik, csak ajánlani tudom.

Timi 😊 körülbelül 1 éve

2 év babaszünet utàn új cégnél, teljesen új pozícíóban talàltam magam, ahol az addig sem éppen fényes angoltudàsomra igencsak nagy szükségem volt/lett volna. A legjobb dolog, ami történhetett, hogy ràtalàltam Orsira, nélküle valószínüleg feladtam volna. Nemcsak szakmailag 100%-osan felkészült és rendkívül korrekt, de egy kivételes ember, aki nyelvtudâsom mellett az igencsak megkopott önbizalmam is a helyére tette. Öröm vele dolgozni.

Niki 😊 körülbelül 1 éve

Orsival több mint egy hónapja gyakoroljuk az angolt heti két órában. Elsősorban az angol kommunikáció fejlesztése és a passzivvá vált tudásom visszahozatala miatt kerestem meg. Gyakran nem tudok eleget foglalkozni a tanulással és többször gondolkoztam rajta, hogy feladom, de az órák után mindig újra folytatni szeretném. Minden alkalommal érzem, hogy fejlődök helyre kerülnek az igeidők és leegyszerűsödnek az eddig bonyolultnak tűnő mondatszerkezetek is. Bátran ajánlom minden nyelvtanulónak.

Gergő 😊 körülbelül 1 éve

Orsit bátran ajánlom mindenkinek, mert vele az órák úgy zajlanak, ahogy én szeretném. Mindig arra összpontosít amire aktuálisan nekem szükségem van. Minden óráról viszek magammal valamit, amit beépíthetek a gyakorlatba. Aki szeretne fejlődni és javítani az angolján az bátran keresse Orsit.

Kolozs Dóra 😊 körülbelül 1 éve

Az elmúlt jó pár hét együttműkődése alapján bátran ajánlom mindenkinek Orsit. Az első tanárom aki kifejezetten a kommunikációra összpontosít, természetesen a közben felmerülő nyelvtant is mindig tisztázzuk. Nagyon kedves és motiváló személyiség. Keressétek bátran nagyon rugalmas.

Szabó Gergely több, mint 2 éve

Orshee-val lassan egy hónapja gyakorlom az angolt, egy héten két alkalommal, előre egyeztetett időpontokban. Az órák számomra nagyon hasznosak, Orshee proaktív, előre kitalálja, miről beszéljünk, és segít, ha valahol elakadok. A beszélgetések könnyen zajlanak, jó hangulatban, a 45 perc gyorsan eltelik, emellett lehetőségem van olyan témákról is beszélni, amikről korábban nem beszéltem, így a szókincset is tanulhatom. Az órák végén mindig átbeszéljük a tapasztalatokat, a kiejtést, illetve, hogy az adott kifejezésekre milyen szinonímák vannak.

Örülök, hogy nála vettem fel az órákat, nagyon hasznosnak érzem a munkám szempontjából a gyakorlást. Csak ajánlani tudom.

Y

Szabina Söjtöri több, mint 2 éve

Őszintén szólva szerencsésnek érzem magam, hiszen Orshee személyében egy nagyon jó tanárra leltem. Külföldön élek, és amit tanulok, azonnal tudom kamatoztatni. Amikor kiköltöztem Angliába nagyon gyenge angol nyelvtudással érkeztem, és amit a körülöttem lévőktől tanultam azt kezdtem el használni, így sajnos nagyon helytelenül beszélek/tem. A kezdetektől nagyon bátor voltam a kevés angolommal is, mert tanulni akartam. Így kaptam pár nem túl építő kritikát és az idő előrehaladtával hiába fejlődtem, sajnos nagyon bennem maradt ez a negatív élmény és egy bizonyos szinten saját magamat kezdetem el akadályozni. Orshee nem csak az angol nyelv elsajátításában segít és a nyelvvizsgára való felkészítésben, hanem segített leküzdeni ezt a kellemetlen akadályt és most már ott tartok, hogy az új önéletrajzomat írom és próbálom össze szedni a gondolataimat egy rendes interjúra, ahol a képesítésemnek megfelelő szinten kell majd beszélnem. Pedig pár hónapja még úgy voltam vele, hogy majd jövőre…..Az az út már nem tűnik olyan hosszúnak, ami előttem van még és ezt Orsheenak köszönhetem!

Márton Árvai több, mint 2 éve

Orshee-val nagyon jó együttdolgozni, rendkívül gyakorlatias és arra megy rá, hogy minél gyorsabban magabiztosan tudjak kommunikálni angolul. Az óraszervezéssel kapcsolatban rendkívül rugalmas. Csak ajánlani tudom mindenkinek a vele való közös munkát!

Zsuzsi több, mint 2 éve

Elrepül az óra, ez valószínű azért van mert intelligensen, türelmesen vezeti az órákat figyelmet fordít arra, hogy megtalálja az egyén tanulási stílusát.
Nagyon sokat segít abban hogy szépen, választékosan fejezzem ki magam angolul, ez volt a kérésem tőle.
Jó humorú, kedves személyiség csak Őt ajánlom.
Plusz a nyelvtani helyességre mindig kedvesen figyelmeztet vagy azonnal, vagy az óra végén összefoglalva visszatérünk, pontos, precíz.

Vera több, mint 2 éve

Orsheeval pár hónapja kezdtünk el angolozni, sokkal magabiztosabb vagyok nem ugrik át részeket csak akkor megyünk tovább ha biztos abban ha jól elsajátítottad az alapokat. Nagyon kedves és rugalmas és személyre szabott. Mindenkinek csak ajánlani tudom

Margit Hegyi több, mint 2 éve

Orshee nekem a passzív tudásom "elővarázslásában" és magabiztosságom növelésében segített a legtöbbet.
Ezen kívül sok új dolgot is tanultam, amit a mindennapi életben azóta is intenzíven használok. Szuper volt, ahogy felépítettük, hogy mire is van pontosan szükségem. Még arra is figyelt, hogy milyen témák érdekelnek.
Orshee nem csak hasznos tudást ad, de partnerként dolgozik együtt veled a célod eléréséig. Nagyon ajánlom!

Ádám több, mint 2 éve

Amióta elkezdtem Orsheeval rendszeresen gyakorolni az angolt, azóta nem
csak a magabiztosságom, hanem kommunikációm minősége is jelentősen
megugrott.
Már nem fagyok le nemzetközi környezetben, ha az
előadásomat követően kérdeznek tőlem, és egyre bátrabban hozzá tudok
szólni angolul szakmai kérdésekhez is. Orshee segített letisztázáni a
nyelv logikai alapjait és helyre tenni olyan korábbi mumusokat, mint
például a passzív szerkezet.
A változatos és közvetlen témákon kívül
azt is szeretem benne, hogy a hétköznapok során felmerült nyelvtani
kételyeimre is választ kapok és valahogy mindig ráérez, hogy mi az amit
nem értek benne.

Balint Kovacs több, mint 3 éve

Orshee nagyon türelmes és kedves. Annak ellenére is, hogy az órákon kívül nincs nagyon időm a nyelvtanulással foglalkozni, úgy érzem fejlődök. Nagyon szeretem az óráit!

Papp Barbara több, mint 3 éve

A legjobb döntés volt az angol tanulásom során, hogy Orsheera ráírtam itt a Skypesulin ő pedig rugalmasan, nagyon szimpatikusan "hozzámállva", tele energiával keresett mindkettőnknek megfelelő időpontot, melyben az angol tanulásom során sem csalódom...sőt. Ha nehézségeid vannak a beszéddel, vagy csak szeretnéd fejleszteni a szókincsed Orshee tökéletes választás! Gyakorlatias, az anyanyelvi beszédben használatos kifejezésekkel, szavakkal topon van, még a szavak egyszerűbb megjegyzésére is vannak praktikái. :-) Jó szívvel ajánlom Őt!

Lassán Edit több, mint 3 éve

Nagyon orulok, hogy ratalaltam Orsheera, mivel ritka az ennyire empatikus, turelmes es abszolut tanítvanycentrikus oktato. Rovid idon belul, kozos erovel sikerult oldani az angol nyelvvel kapcsolatos gatlasaimat. Orsheetol eletvezetesi tanacsadast is kertem, mely teruleten szinten szep eredmenyeket ertunk el, tobbek kozott az onbecsules es az onkifejezes teren. Orshee nagyon finoman es ugyesen mozdított el egy olyan szintre, ahol a kisebbrendusegnek, onostorozasnak es keptelensegerzesnek nincs letjogosultsaga. Tiszta szívbol tudom ajanlani ot.

Czerman Gábor több, mint 3 éve

Orsheet azért választottam, mert fontos volt számomra, hogy az általános angol mellett az üzleti angol területén is fejlődhessek. Az óráink jól telnek, nem egész két hónap után szerintem már fejlődés is látszik, legalábbis magabiztosabbnak érzem magam, ha angolul kell kommunikálnom. Időbeosztásban és témaválasztásban abszolút rugalmas. Mindenkinek ajánlom, aki fejleszteni szeretné nyelvtudását.

Zsuzsanna Szabó több, mint 3 éve

Orshee végtelenül türelmes és rugalmas. Az órákat az igényeim szerint alakítja. Segít leküzdeni a folyamatos beszéddel kapcsolatos gátlásaimat, konstruktív javaslataival egyre bátrabbnak érzem magam óráról órára. Szívből ajánlom őt mindenkinek!

László Sára több, mint 4 éve

Két hónapja tanulok Orsheeval és én nagyon örülök, hogy rátaláltam, mert már ez idő alatt is rengeteget fejlődtem.Határozottabban kommunikálok és írok meg akár egy esszét, ami azelőtt nagy frusztrációt okozott bennem. Nagyon türelmes és nekem sokat jelent, hogy biztat. Az órái személyre szabottak, így olyan ütemben tudunk haladni, ami számomra a legmegfelelőbb. Ráadásul az időpontokat illetően is nagyon rugalmas, ez a változó beosztású munkám miatt különösen hasznos. Nagyon szívesen ajánlom őt mindenkinek!

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu