Ertl Orshee 

 Üzenet küldése
Ertl Orshee

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Konzultációimmal szakértőket és vezetőket támogatok, hogy beosztásukhoz illő eleganciával és magabiztossággal adhassák át üzenetüket minden helyzetben - angolul is! Szeretnék Neked is segíteni, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Ügyfeleim visszajelzését a honlapomon olvashatod: www.YourElegantMessage.com ÖNBIZALOMNÖVELŐ ANGOL Ha nyelvkészségben hátrányosnak érzed magad, akkor is jó helyen jársz! Ezt a tulajdonságodat együtt fogjuk sutba dobni :) Ha pedig elégedett vagy magaddal, csak fejlődni szeretnél, a gyakorlatok további útmutatást adnak majd. Hiszek a gyakorlatias, személyre szabott példákban, melyet diákjaim mindig örömmel fogadnak. Hátteremnek köszönhetően szükség esetén nem csak a nyelvtanulásban, hanem az önbizalomban, magabiztosságban is segítelek - így két legyet üthetsz egy csapásra. Ahonnan -többek közt - merítek: korábbi munkáim során kritikus volt a tárgyalási szintű nyelvismeret, melyet tovább bővítettem egyéb tapasztalataimmal (Európa Bajnokság szervezés, külföldi munka, utazás, stb.). Többéves nyelvoktatói tapasztalattal, felsőfokú nyelvvizsgával, valamint több angol nyelvű képesítéssel rendelkezem. COACHING A coaching akkor lehet a segítségedre, ha az előtted álló dilemmákat, elakadásokat szeretnéd megoldani, vagy az összetettebb helyzetekben, kihívásokkal teli életszakaszaidban keresel segítséget. A módszer alapja a kölcsönös bizalom (pl. kötelező titoktartás a coach részéről) és az elkötleződés, hisz a coach csak a varázspálca, a várázsigéket Neked kell kimondanod. Nem tanácsadásról van szó, hisz nem kész ötleteket kapsz, hanem segítséget és támogatást, hogy a meglévő erőforrásaiddal megtaláld a benned rejlő lehetőségeket, megoldásokat. Akkreditált life coaching képesítéssel rendelkezem. Óraidőpontok és coaching ülések megegyezés szerint. A fizetés átutalással történik, melyről minden esetben elektronikus számlát küldök.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv

Egyéb nyelv:  állásinterjú felkészítés, üzleti kommunikáció, értekezlet szimuláció, stb. - akár angolul

Coaching tantárgy
Üzleti kommunikáció tantárgy


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu