-*****Vidám Angol velem, Vivivel :)*****- 

 Üzenet küldése
-*****Vidám Angol velem, Vivivel :)*****-

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Hello everyone:) A Pazmany Peter Katolikus Egyetemen vegeztem Anglisztika szakon, valamint anyanyelvi szinten beszelek angolul, es ezt a kiejtesem is tukrozi. (4 teljes evig eltem Kanadaban.) Amit kinalni tudok az a vidam angol tanulas, kiejtesre valo odafigyeles es egy ajandek angol ora (az elso). Batran keress e-mailben vagy skypon ha barmifele kerdesed akad. A jelenlegi tanitvanyaimmal is remek tempoban haladunk az angol nyelv tokeletes elsajatitasa fele :). ( Az oraim 45 percesek, 60 percesek, 90 percesek, es 120 percesek). Hope to see you soon :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3500 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol oneletrajz keszitese, angol essay irasa....barmifele angol beadando irasa


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu